Antalis køber kendte papirvaremærker ud af Arjowiggens

Købet gælder papirvaremærkerne Conqueror, Curious Collection, Rives, Keaykolour og Pop’Set.
Antalis overtager dem fra Arjowiggins Scotland Limited, som har produceret disse premium- og designerpapirer.

Arjowiggins Scotland Limited måtte stoppe produktionen i september i år. Det er ikke lykkedes at sælge fabrikken i sin helhed, så nu afhændes aktiverne enkeltvis.

– Vi er glade for at kunne tilbyde en langsigtet fremtid for disse ikoniske brands, forklarer Xavier Jouvet, leder af Antalis Groups papirforretningsområde.

Emballage og tryksager

Antalis også tidligere forhandlet papirporteføljen fra Arjowiggins. De forskellige mærker, der indgår, har historisk været brugt af trykkerier, mærkeejere og kreative bureauer til produktion af trykte medier, papirvarer, invitationer og brochurer til årsrapporter og emballageløsninger med mere. De indgår nu i en stærk portefølje med Antalis’ eget brand Olin.

Skal finde nye producenter

Antalis er allerede begyndt forhandlinger med papirproducenter, så Arjowiggins portefølje kan leve videre.

– Vi arbejder allerede på at relancere disse mærker med hjælp fra udvalgte leverandører til et fornyet sortiment med fokus på høj kvalitet og god service. Sideløbende med dette har vi også købt et omfattende lager af eksisterende varer fra disse mærker. Denne ekstra beholdning, ud over vores egen eksisterende beholdning, vil gøre det muligt for vores kunder at modtage den assistance, de har brug for i de kommende måneder, indtil relanceringen er planlagt til at finde sted i 1. kvartal 2023, siger Xavier Jouvet.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.