CUSTMO opruster

Brian Engstrøm ved siden af iECHO-skærebordet som han blandt andet skal installere og servicere.

CUSTMO, som blandt andet er leverandør af KOMORI-trykmaskiner, MBO, H+H-falsemaskiner og digitale iECHO-skæreborde, ansætter endnu en medarbejder til at servicere de nordiske kunder.

Det er Brian Engstrøm som er ansat som tekniker med speciale i efterbehandlingsudstyr. Han skal installere og servicere false- og skæremaskiner fra blandt andre MBO, H+H og iECHO.

Brian startede i den grafiske branche i 1993 som bogbinderassistent ved Bogbindercentret/Color Print på samme adresse som CUSTMO ligger på i dag. Så på den måde kan ringen siges at være sluttet.

Han kommer med en omfattende erfaring. Han blev uddannet som bogbinder i 1999 hos I. P. Møller i Aalborg. Siden har han arbejdet hos en række forskellige trykkerier og bogbinderier i Nordjylland. De sidste knap fire år har han undervist unge mennesker på TECH College i Aalborg og før det kørt som servicetekniker for Horizon.

Brian Engstrøm siger om sit nye job:
– Jeg glæder mig til igen at komme ud til de grafiske virksomheder og sætte maskiner op, samt at servicere deres maskiner, så de kan få mest mulig produktionstid på maskinerne. Og så har CUSTMO et ry i branchen, som passer utrolig godt på min egen tilgang til service. De tager altid telefonen, er til rådighed og løser dine udfordringer med et smil. Det glæder jeg mig til at være en del af.

Indehaveren af CUSTMO, Kenneth Nielsen, siger:
– Vi havde behov for at få en kompetent medarbejder der kunne bidrage med at udvikle postpress og digital delen i vores firma. Her passede Brians profil perfekt ind.
MBO, H+H og iECHO er vigtige agenturer for os. Vi lægger stor vægt på service og eftersalg på alle vores produkter, og nu her med Brians ansættelse har vi virkeligt opgraderet kompetensen indenfor disse områder og kan servicere postpress og digital maskinerne på samme høje niveau som vores andre produkter.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.