CUSTMO opruster

PUBLICERET: 20 October 2022
OPDATERET: 20 October
Brian Engstrøm ved siden af iECHO-skærebordet som han blandt andet skal installere og servicere.

CUSTMO, som blandt andet er leverandør af KOMORI-trykmaskiner, MBO, H+H-falsemaskiner og digitale iECHO-skæreborde, ansætter endnu en medarbejder til at servicere de nordiske kunder.

Det er Brian Engstrøm som er ansat som tekniker med speciale i efterbehandlingsudstyr. Han skal installere og servicere false- og skæremaskiner fra blandt andre MBO, H+H og iECHO.

Brian startede i den grafiske branche i 1993 som bogbinderassistent ved Bogbindercentret/Color Print på samme adresse som CUSTMO ligger på i dag. Så på den måde kan ringen siges at være sluttet.

Han kommer med en omfattende erfaring. Han blev uddannet som bogbinder i 1999 hos I. P. Møller i Aalborg. Siden har han arbejdet hos en række forskellige trykkerier og bogbinderier i Nordjylland. De sidste knap fire år har han undervist unge mennesker på TECH College i Aalborg og før det kørt som servicetekniker for Horizon.

Brian Engstrøm siger om sit nye job:
– Jeg glæder mig til igen at komme ud til de grafiske virksomheder og sætte maskiner op, samt at servicere deres maskiner, så de kan få mest mulig produktionstid på maskinerne. Og så har CUSTMO et ry i branchen, som passer utrolig godt på min egen tilgang til service. De tager altid telefonen, er til rådighed og løser dine udfordringer med et smil. Det glæder jeg mig til at være en del af.

Indehaveren af CUSTMO, Kenneth Nielsen, siger:
– Vi havde behov for at få en kompetent medarbejder der kunne bidrage med at udvikle postpress og digital delen i vores firma. Her passede Brians profil perfekt ind.
MBO, H+H og iECHO er vigtige agenturer for os. Vi lægger stor vægt på service og eftersalg på alle vores produkter, og nu her med Brians ansættelse har vi virkeligt opgraderet kompetensen indenfor disse områder og kan servicere postpress og digital maskinerne på samme høje niveau som vores andre produkter.

Læs videre

Prinfo får ny partner

Som et led i eksekveringen af deres strategi udvider Prinfo kæden med en ny partner.
tarm_prinfo

Fujifilm ekspanderer inden for Print-on-Demand

Fujifilm ekspanderer til flere markeder med en voksende produktportefølje inden for print on demand.
Jet Press

UPM planlægger kraftig kapacitetsreduktion

UPM planlægger at neddrosle sin kapacitet på ubestrøget trykpapir for at tilpasse til en langsigtet efterspørgsel.
UPM_Schongau

Fem nye platesettere fra Fujifilm

Fujifilm lancerer en ny serie Luxel termiske platesettere til offsetpladeproduktion.
Fuji_Luxel

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01