Canon udvider sin Imagepress V-serie

Imagepress V1350

Inden for de kommende måneder lancerer Canon to nye digitale tonerbaserede produktionsprintere, det nye flagskib V1350 og en opdateret V900.

Nyt flagskib

I første halvdel af 2023 begynder Canon at sælge sin nye Imagepress V1350. Med en topprinthastighed på 135 sider i minuttet er det den mest produktive af virksomhedens digitale tonerprintere. Imagepress V1350 har flere opdateringer, herunder mekanisk vakuumfremføring, en mere lige papirbane samt et integreret kølesystem. Alt sammen for at skabe en mere effektiv arbejdsproces.
Imagepress V1350 kan som den første i sin klasse også håndtere papir på op til 500 g/m2.

Opdateret entry-level model

Imagepress V900 er Canons nye opdaterede entry-level model. Den kan udskrive 90 sider i minuttet og er velegnet til trykkerier med et behov for op til 500.000 A4-sider om måneden. Det er Canons mest kompakte enhed i sit segment med automatiserede funktioner for at spare både tid og mandskab.

Imagepress V900

Ny software-version

Canon har også frigivet version seks af Prisma Production, deres workflow- og printsoftware. I den nyudgivne version har platformen blandt andet forbedret prepress-kapacitet.

Sammen med Prisma Production-opdateringen lancerer de også Prisma Simulate Ultra. Et software-modul til beregning af farveforbrug og produktionssimuleringer.

Vi kommer med opdateret information, når Canon har afholdt deres Make It-event, hvor produkterne officielt lanceres.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.