Flint Group annoncerer en global prisstigning på trykfarver

PUBLICERET: 2 October 2022
OPDATERET: 2 October

Med virkning fra 1. januar 2023 vil Flint Group implementere globale prisstigninger. Det er en reaktion på det fortsatte inflationspres.

Efter en længere periode med usikkerhed og eskalering af omkostninger under den globale pandemi, er vi nu er vidne til et fundamentalt skifte i de globale økonomiske forhold. Markeder rundt om i verden kæmper med ekstremt inflationspres og forstyrrelsen af forsyningskæder, skriver Flint Group i en pressemeddelelse.

Flint Group har, som de fleste andre, været udsat for ekstraordinære omkostningsstigninger på råmaterialer, emballage og fragt, som nu forværres af yderligere inflationspres, hvor især lønomkostninger spiller en rolle.

Steve Dryden, Chief Executive Officer hos Flint Group udtaler:
– Hos Flint Group er vi vant til at møde makroøkonomiske udfordringer, men vi går nu ind i et nyt miljø med ubarmhjertig inflation af en størrelsesorden, som ikke har været vidne til i årtier.

– Vores primære mål er at sikre, at vores kunder forsynes med produkter og tjenester i den høje kvalitet, de forventer af Flint Group. For at opnå dette skal vi imødegå omkostningsstigninger ved at opbygge lagre af råmaterialer, indkøbe alternative råvarer og investere i vores arbejdsstyrke for på den måde at garantere forsyningssikkerheden.

– På trods af den løbende implementering af en række af effektivitetsprogrammer betyder omfanget af omkostningsstigningerne, at vi er tvunget til at hæve priserne med virkning fra 1. januar 2023.

Forskellige justeringsværktøjer

Flint Group vil implementere en generel prisstigning for at dække inflationsomkostningerne, primært relateret til arbejdskraft. Stigninger i råvare-, emballage- og fragtomkostninger vil blive implementeret via eksisterende prisjusteringsmekanismer. Stigninger i Flint Groups energiomkostninger vil blive implementeret gennem en energitillægsmekanisme, som vil blive justeret i takt med markedsudviklingen – en procedure, der allerede er på plads visse steder i organisationen.

Virksomheden er også bekendt med begivenheder i Europa, som har begrænset tilgængeligheden af naturgas fra Rusland. Mekanismerne til at sikre fortsat levering af produkter til vores kunder i denne region vil blive genstand for en særskilt kommunikation.

Flint Group vil fortsat prioritere produktkvalitet, service og forsyningssikkerhed til alle sine værdsatte kunder. Din lokale salgsrepræsentant vil snart kontakte dig for at diskutere effekten af disse justeringer.

Læs videre

Prinfo får ny partner

Som et led i eksekveringen af deres strategi udvider Prinfo kæden med en ny partner.
tarm_prinfo

Fujifilm ekspanderer inden for Print-on-Demand

Fujifilm ekspanderer til flere markeder med en voksende produktportefølje inden for print on demand.
Jet Press

UPM planlægger kraftig kapacitetsreduktion

UPM planlægger at neddrosle sin kapacitet på ubestrøget trykpapir for at tilpasse til en langsigtet efterspørgsel.
UPM_Schongau

Fem nye platesettere fra Fujifilm

Fujifilm lancerer en ny serie Luxel termiske platesettere til offsetpladeproduktion.
Fuji_Luxel

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01