Ny bookletmaker-serie til små og mellemstore produktionsprintere

PUBLICERET: 18 September 2022
OPDATERET: 18 September

Morgana Systems, som er et datterselskab til Plockmatic Group, har netop lanceret bookletmaker-serien Morgana BM4000. De tilbyder stor variation i formater samt hjørne- eller kanthæftning som standard, plus muligheden for den SquareBack-finish.

Morgana BM4000-serien kan false og hæfte brochurer på op til 140 sider (BM4035) eller 200 sider (BM4050). Brochurerne kan i falset format være fra 10,4 x 14,7 cm op til A4 i tværformat samt det kvadratiske 28 x 28 cm format. Med evnen til at håndtere lange ark, kan de producere en bred vifte af opgaver, herunder A4 i tværformat – et produkt, der bliver mere og mere populært. Den kan desuden producere hjørnehæftede og kanthæftede dokumenter, hvilket stadig er et populært krav sammen med almindelig ryghæftning.

Mange konfigurationsmuligheder

Hæfter på op til 200 sider kan enten lægges på i hånden i den mest basale konfiguration eller via Morganas VFX højkapacitets Dual Bin Feeder. En anden tilføjelsesmulighed er false- og sidetrimningsmodulet (CST), som tillader print til kant uden behov forudgående sidetrimning. Systemet understøtter trykte ark på op til 66 cm lange (uden CST-foldnings- og sideslidsmodulet) eller 62 cm (med CST). Stregkodelæsning kan også tilføjes for at sikre sætintegritet, produktioner med variable data eller hæfter med variabelt antal ark.

Stablet output

For de mere produktionsorienterede virksomheder er det muligt at tilføje en ”bæltestabler”. Den kan konfigureres med lige output eller i en 90-graders vinkel og fastgøres efter udlæggeren. Dette giver mulighed for længere uovervågede produktioner, da den kan stable op til 1.000 hæfter i A4-størrelse.

Kraftig hæftning

Den kraftige hæftemekanisme er designet til lang holdbarhed og er vedligeholdelsesfri takket være en patenteret løsning, der eliminerer periodiske serviceintervaller. Med sin justerbare hæfte- og falseposition har BM4000-serien ligeledes et patenteret sæt ”positioneringsmekanisme”. Disse gør det muligt at justere hæftepositionen i kørselsretningen via den let tilgængelige brugergrænseflade.

Vakuumføder

Morgana VFX har to vakuum-fødede input-bakker, der kan fremføre en lang række papirtyper og gramvægte med ark op til 66 cm i længden. Enheden er udstyret med automatiseret vakuumfremføringsteknologi, der er designet til at håndtere et bredt udvalg af fortrykte medier. Med automatisk bakkeskift kan man igangsætte længere uovervågede kørsler og foretage ilægning af papir i tomme bakker under en kørsel for at opnå maksimal produktivitet.

BM4000 bookletmaker-serien er tilgængelig fra den 1. september 2022

Læs videre

Prinfo får ny partner

Som et led i eksekveringen af deres strategi udvider Prinfo kæden med en ny partner.
tarm_prinfo

Fujifilm ekspanderer inden for Print-on-Demand

Fujifilm ekspanderer til flere markeder med en voksende produktportefølje inden for print on demand.
Jet Press

UPM planlægger kraftig kapacitetsreduktion

UPM planlægger at neddrosle sin kapacitet på ubestrøget trykpapir for at tilpasse til en langsigtet efterspørgsel.
UPM_Schongau

Fem nye platesettere fra Fujifilm

Fujifilm lancerer en ny serie Luxel termiske platesettere til offsetpladeproduktion.
Fuji_Luxel

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6