Vikiallo viser 3D-skiltning fremstillet via 3D-print og Kildeberg favner lyset

PUBLICERET: 14 September 2022
OPDATERET: 14 September
vikiallo viser balndt andet lysskilte fremtillet ved hjælp af 3D-print. Også mælken der vælter ud af mælkekartonen er skabt med 3D-print.

Vikiallo har begge deres Tractus 3D-printere med på messen, så man kan se, hvordan sådan et ”dyr” ser ud. Den store af dem ligner lidt en brusekabine, men det interessante er naturligvis, hvad er kommer ud af den.

Her viser de forskellige 3D-printede lysskilte som relativt nemt kan fremstilles i en 3D-printer. Det eneste man skal gøre efterfølgende, er at farvelægge og evt. montere lys i. Det giver en fantastisk frihed i formgivningen og levetiden er, ifølge Kim Harris, på 10 år for udendørs monterede skilte.

Også mannequin’er har de printet, så du kan se både Spiderman og en fodboldspiller iklædt deres karakteristiske tøj.

Vikiallo viser også et eksempel på den relativt nye DTF-printer, som i modsætning til en DTG- eller sublimationsprinter, printer på en film, som efterfølgende kan varmeoverføres, ikke bare til bomuld eller polyester, men også alle mulige blandinger. Konceptet giver mulighed for f.eks. at være underleverandør til byggemarkeder, sportsbutikker m.m., hvor de selv kan overføre trykket.

Med den nye feeder er det blevet utrolig enkelt at fremstille f.eks. brune poser med tryk i høj kvalitet.

I samarbejde med OKI viser vikiallo også en række produkter, som især giver mening i etiket- og emballagesegmentet. Deres OKIPro 9542 (4 farve plus hvid) har fået en feeder der gør det nemt at printe på poser, kuverter m.m., og så har de lanceret en ny etiketprinter, OKI Pro Label, med rulle feeder. Den kan udvides med en finisher, som leverer færdigt skårne etiketter i hvilket som helst design, oppillede og på ruller.

Der er meget mere at se på vikiallos stand som er blandt messens største.

Kildeberg favner lyset

Lysskilte har altid været Kildebergs speciale. De viser også i år en række spændende løsninger på Sign Print & Pack-messen. Men den største nyhed er, at de nu også favner alt det andeet lys, som man har brug for i en forretning eller på en arbejdsplads. Det være sig lofts- og hyldebelysning, gangbelysning og hvad man ellers har brug for. Med deres indgående kendskab til netop lys er det lykkedes at skabe bedre arbejdsbelysning i både butikker og arbejdslokaler. Det sker dels ved at arbejde med forskellige farvetemperaturer, men især også med optimal placering. Resultatet er, at flere af deres kunder oplever, at de får både en bedre belysning og en lavere strømregning.

Henrik Christensen og Hans Kildeberg er klar til at tage hånd om alle dine lysudfoprdringer.

Læs videre

Carl Jensen A/S opruster i vest

Det er en erfaren herre, som Carl Jensen A/S får i stalden til at udbygge deres position på Fyn og i Jylland.
carl_jensen_01

Ny rutineret sælger rykker ind hos sign service

Der har været rokade hos leverandørerne af folier og andet tilbehør til skiltebranchen her omkring 1. april.
Casper_Poulsen

Alsidig storformatprinter fra Ricoh

Ny storformatprinter rummer muligheder for en række forskellige segmenter – ikke mindst det grafiske
IP CW2200

Ny Canon Colorado-serie klar til FESPA

Canon har netop lanceret en ny serie af Colorado-printere. Den populære printer kommer nu i en serie, hvor modularitet er nøgleordet.
Colorado_M-series

De seneste nyheder

Simon Manley vinder World Wrap Masters

På FESPA-messen blev der over to dage kæmpet hårdt og I de sidste timer inden FESPA-messen lukkede gav han sit yderste og gik helt til tops.
wwm_01

Nize Equipment sætter fokus på kundeoplevelsen

Med oprettelsen af en helt ny stilling, har Nize Equipment sat det skarpe lys på on-boarding af især nye kunder.
nize_fespa_01

Canon hæver barren inden for storformatprint

Med tre nyheder viser Canon deres fleksibilitet inden for storformatprint på FESPA-messen.
Canon_dk_01

Ricoh står på DTF-toget

Til manges overraskelse har Ricoh valgt 100% fokus på tekstiltryk på FESPA-messen, hvor de præsenterer to helt nye produkter.
Ricoh_01