Ricoh introducerer Touchline 375 Pro finisher på Sign Print & Pack

Multigraf Touchline 375 Pro

Ricoh Danmark har indledt et samarbejde med en række leverandører af færdiggørelsesmaskiner så man nu tilbyder en samlet pakke af tryk, færdiggørelse og rådgivning. En af disse leverandører er Multigraf fra Schweiz, som har specialiseret sig i maskiner til skæring, perforering og falsning.

Jan Brændholt, Product & Business Manager hos Ricoh Danmark.

Sign Print & Pack har talt med Jan Brændholt fra Ricoh i Danmark, som siger:

– Multigraf fremstiller en række interessante maskiner, og på Sign Print & Pack har vi Danmarks premiere på det nyeste skud på stammen: Multigraf Touchline 375 Pro. Det er en maskine, som kan fremstille positive og negative bukke streger og perforering på kryds og på tværs, og funktionerne kan tidsstyres, så kun den del af arket som skal perforeres, bliver perforeret. Værktøjer skiftes på få sekunder så omstillingstiderne er yderst korte. Maskinen er også udstyret med en stregkodelæser, så ændringer i indstillingerne foretages automatisk gennem en aflæsning af de påtrykte stregkoder. Maskinen er så hurtig, at der f.eks. kan produceres op til 35.000 visitkort i timen.

Samtidig kan Multigraf Touchline 375 Pro også udrustes med et false-modul, så 6- og 8-sidede brochurer – med eller uden perforering – fremstilles på få sekunder, så vi har her en yderst produktiv færdiggørelsesmaskine, som sammen med den rigtige produktionsprinter gør fremstilling af færdige produkter lynhurtig og let – og den kan ses i drift på Sign Print & Pack.

Du kan gratis tilmelde dig messen her.

 

Publicerat av: 

Del artiklen

2 kommentarer till “Ricoh introducerer Touchline 375 Pro finisher på Sign Print & Pack”
  1. Henriette skriver:

    35.000 visitkort i timen? kan løsningen også skære?

  2. Jan Brændholt skriver:

    Hej Henriette.
    Ja – skærefunktionen er standard på dette produkt ✅
    Hilsen Jan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.