Visutech viser Kyocera's første vandbaserede SRA3 inkjet arkprinter

PUBLICERET: 29 August 2022
OPDATERET: 29 August
Kyocera inkjet trykværket i TASKalfa 15000c uden andre bevægelige dele end transportbåndet.

Visutech, som de fleste kender som forhandler af HP Indigo, er siden årsskiftet 2021/22 også blevet repræsentant for japanske Kyocera i Skandinavien. På Sign & Print i Stockholm i april var der Europa premiere på Kyocera TASKalfa PRO 15000c, som er markedets første arkfødede SRA3 vandbaserede inkjet produktions printer i prisklassen. Nu vises den for første gang i Danmark på Sign, Print & Pack.

Kyocera TASKalfa 15000c med dobbelte papirmagasiner og dobbelte stackere

Vi har talt med marketingchef Charlotte Kalin og den danske salgschef Henrik Dencker, som er vældig stolte over den nye maskine og fortæller:

Salgschef Henrik Dencker fra Visutech Danmark vil være til stede på Sign, Print & Pack

– TASKalfa leverer produktionsprint i høj i SRA3 formatet, og ligesom de toner baserede maskiner kan TASKalfa leveres med forskellige niveauer af inline færdiggørelse. Inkjet konceptet er baseret på Kyocera’s egne inkjet hoveder og egne vandbaserede trykfarver, og selv om maskinen udefra ligner de andre produktions printere er den helt anderledes enkel indvendig, fordi arkene transporteres på et bånd under inkjet-printhovederne og tørreenheden, hvilket betyder langt færre bevægelige dele, som kan komme ud af indstilling og eventuelt slides op. Der er tale om et basiskoncept som giver mere oppe-tid og lavere driftsomkostninger.

Kyocera’s vandbaserede inkjet teknologi leverer produktionsprint af høj kvalitet og er farvemæssigt miljøvenlig, fordi transportmediet i trykfarven er vand, som fordampes med en varmluftstørrer, som aldrig bliver varmere end 58 grader. Det samlede energiforbrug er dermed så lavt, at strømforbruget er ca. 1/3 af toner-baserede maskiners strømforbrug, hvilket også har en voldsom indvirkning på inkjet konceptets samlede bæredygtighed. I øvrigt betyder det lave strømforbrug, at maskinen kan kobles direkte til et 1-faset 240V stik. Samtidig er salgskonceptet ikke klik- men forbrugsvare baseret,  så der kun betales for hvad der forbruges, hvilket gør TASKalfa meget konkurrencedygtig, fordi vandbaserede inkjet farver er billigere end toner.

Send os din trykfil

Vi ved, at der stadig rejses spørgsmål om holdbarheden på inkjet-printhoveder og inkjet-trykkvaliteten. Kyocera og giver 5 års garanti på inkjet-printhovederne, og kvaliteten er helt i top med et meget bredt farverum, en minimal punktbredning og en konsistent kvalitet uanset hastighed og oplagsstørrelse, fordi hastighedssensoren styrer mængden af farve gennem inkjet-dyserne. For at vise hvor fin trykkvaliteten er, opfordrer vi alle besøgere på Sign, Print & Pack til at sende trykfiler til os i forvejen. Vi vil så trykke dem på messen i den udstrækning at det kan lade sig gøre.

Vi ser frem til at trykke rigtig mange nye opgaver på Sign, Print & Pack-messen.

Du kan gratis tilmelde dig messen her.

 

Læs videre

Prinfo får ny partner

Som et led i eksekveringen af deres strategi udvider Prinfo kæden med en ny partner.
tarm_prinfo

Fujifilm ekspanderer inden for Print-on-Demand

Fujifilm ekspanderer til flere markeder med en voksende produktportefølje inden for print on demand.
Jet Press

UPM planlægger kraftig kapacitetsreduktion

UPM planlægger at neddrosle sin kapacitet på ubestrøget trykpapir for at tilpasse til en langsigtet efterspørgsel.
UPM_Schongau

Fem nye platesettere fra Fujifilm

Fujifilm lancerer en ny serie Luxel termiske platesettere til offsetpladeproduktion.
Fuji_Luxel

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01