Plockmatic køber Intec

PUBLICERET: 18 August 2022
OPDATERET: 18 August
ColorCut skærebord fra Intec med automatisk load og offload.

Plockmatic Group, som udvikler og producerer dokumentbehandlingsteknologi, har købt det engelske Intec Printing Solutions. Intec er en global leverandør af løsninger til det grafiske marked.

Stjerneproduktet ColorCut

Den nuværende stjerne i Intecs produktsortiment er ColorCut-serien, som omfatter entry-level skæremaskiner. Derudover tilbyder Intec ColorFlare-serien af desktop- og professionelle enheder til forædling af print med både folier og laminater.

Med købet er Intec nu et helejet datterselskab af Plockmatic International AB og en del af Plockmatic Group, som omfatter de velkendte Morgana og Watkiss-serier af offline efterbehandlingssystemer.

Det svenske firmas administrerende direktør, Jan Marstorp, siger om købet:
– Intec er velkendte i branchen for at levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. ColorCut-serien er blevet godt modtaget af markedet. Disse systemer er ideelle til små til mellemstore printvirksomheder, der skal levere POS-materialer, æsker, etiketter og mere.
Det er et segment, der vokser hurtigt og som Plockmatic er ivrig efter at udforske og udvide yderligere.

– Vi ser også disse produkter som et godt match for vores store OEM-kunder, der leverer printere. Disse produkter vil muliggøre flere applikationer og give dem mulighed for at vokse yderligere ind i markedssegmentet for mindre emballager i små oplag.

Et godt supplement

Med hensyn til, hvordan disse produkter passer ind i det nuværende sortiment, tilføjer Ray Hillhouse, VP Sales & Marketing for Plockmatics Offline Business Unit:
– Vores britiske Morgana-salgsteam har haft betydelig succes med Valiani-serien af efterbehandlingssystemer til storformater i de seneste år. Vi ser, at ColorCut-serien supplerer dette perfekt og giver en fantastisk mulighed i dette ekspanderende markedssegment for vores internationale forhandlere.

 

Læs videre

Prinfo får ny partner

Som et led i eksekveringen af deres strategi udvider Prinfo kæden med en ny partner.
tarm_prinfo

Fujifilm ekspanderer inden for Print-on-Demand

Fujifilm ekspanderer til flere markeder med en voksende produktportefølje inden for print on demand.
Jet Press

UPM planlægger kraftig kapacitetsreduktion

UPM planlægger at neddrosle sin kapacitet på ubestrøget trykpapir for at tilpasse til en langsigtet efterspørgsel.
UPM_Schongau

Fem nye platesettere fra Fujifilm

Fujifilm lancerer en ny serie Luxel termiske platesettere til offsetpladeproduktion.
Fuji_Luxel

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand