Vil du opleve noget, der kan forandre din virksomhed?

Det er blevet messetid igen. Sign & Print har ikke været afholdt siden 2019 og det er som om, at alle går og venter på denne begivenhed.

Det er ikke fordi, der ikke har været alternative begivenheder som f.eks. gå-hjem-møder. Men hvor vellykkede og interessante de end har været, så rummer de ikke på samme måde mulighed for at samle flere alternativer på et sted. Her er en messe som Sign, Print & Pack helt speciel.

De bedste folk er sat ind

Der er linet udstyr, software og medier op i lange baner og de bedste folk er sat til at tage imod dig og din nysgerrighed. Du får ikke bedre mulighed for at foretage direkte sammenligninger og få forklaringer på de ting som har vakt din interesse eller undrer dig.

Seminarer om alt fra Grøn omstilling over TikTok til Burning Man

Du vil opleve fokus på det hastigt voksende digitalprint, tekstiltryk og grøn omstilling. Der vil være seminarer om alt lige fra miljø over TikTok til Burning Man. Alt er stillet gratis til rådighed for den, der vil gribe chancen.

Grib chancen og bliv overrasket

Måske er det allervigtigste ved sådan en messe – at du har chancen for at blive overrasket. Hvis du giver dig god tid og kommer rundt i alle hjørner, finder du måske noget, som du slet ikke ledte efter. Noget der måske vil give dig nye muligheder og vil forandre din virksomhed. Den historie har vi hørt før fra nogle af de besøgende, som vender tilbage til messen igen og igen.

Sign, Print & Pack er her for at inspirere. Så herfra skal der lyde en klar opfordring til at komme ud til messen. Sæt en dag af og se, om ikke du kan lære noget nyt eller blive bekræftet i, at du er på rette vej. Arrangør og udstiller har sat alle sejl til for at du kan få en god oplevelse.

Du kan tilmelde dig gratis her.

Publicerat av: 

Del artiklen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.