Vil du opleve noget, der kan forandre din virksomhed?

PUBLICERET: 12 August 2022
OPDATERET: 2 September

Det er blevet messetid igen. Sign & Print har ikke været afholdt siden 2019 og det er som om, at alle går og venter på denne begivenhed.

Det er ikke fordi, der ikke har været alternative begivenheder som f.eks. gå-hjem-møder. Men hvor vellykkede og interessante de end har været, så rummer de ikke på samme måde mulighed for at samle flere alternativer på et sted. Her er en messe som Sign, Print & Pack helt speciel.

De bedste folk er sat ind

Der er linet udstyr, software og medier op i lange baner og de bedste folk er sat til at tage imod dig og din nysgerrighed. Du får ikke bedre mulighed for at foretage direkte sammenligninger og få forklaringer på de ting som har vakt din interesse eller undrer dig.

Seminarer om alt fra Grøn omstilling over TikTok til Burning Man

Du vil opleve fokus på det hastigt voksende digitalprint, tekstiltryk og grøn omstilling. Der vil være seminarer om alt lige fra miljø over TikTok til Burning Man. Alt er stillet gratis til rådighed for den, der vil gribe chancen.

Grib chancen og bliv overrasket

Måske er det allervigtigste ved sådan en messe – at du har chancen for at blive overrasket. Hvis du giver dig god tid og kommer rundt i alle hjørner, finder du måske noget, som du slet ikke ledte efter. Noget der måske vil give dig nye muligheder og vil forandre din virksomhed. Den historie har vi hørt før fra nogle af de besøgende, som vender tilbage til messen igen og igen.

Sign, Print & Pack er her for at inspirere. Så herfra skal der lyde en klar opfordring til at komme ud til messen. Sæt en dag af og se, om ikke du kan lære noget nyt eller blive bekræftet i, at du er på rette vej. Arrangør og udstiller har sat alle sejl til for at du kan få en god oplevelse.

Du kan tilmelde dig gratis her.

Læs videre

Skær 90% af fremstillingstiden på stanseformene

Den tyske leverandør af efterbehandlingsudstyr, KAMA, introducerer det digitale positioneringssystem KAMA CPX 106 til hurtigere opsætning af klichéer til blindprægning og varmfoliering.
kama_02

Mercoprint flytter sydpå

Mercoprint valgte i 2022 at flytte deres hovedkontor fra Københavns omegn til Næstved. Det var en beslutning som blandt andet var baseret på en markant ændret kundeadfærd.
Mercoprint_01

Addbrand bliver distributør af Arctic Papers G-Serie

Fra januar 2023 bliver Addbrand ny distributør af papirserierne G-Print og G-Silk, der produceres på Arctic Papers papirværk i Grycksbo i Sverige.
Arctic Paper Grycksbo

Gop øger salget på det grafiske marked

Distributøren gop har indtaget det danske marked og har siden sin opstart tilbage i 2019 opnået en solid position i det grafiske segment.
gop_01

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6