Seminarer for de kreative på Sign&Print-messen

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 21 June 2022
OPDATERET: 21 June

Når Sign&Print den 14. september endelig kan byde velkommen til den første store grafiske messe efter Corona-årene, bliver det med udstillere, der i den grad ser frem til sammen at vise alle de besøgende, hvad der er af muligheder inden for branchen lige nu. Og der er mange, så glæd dig, sæt god tid af til besøget i Odense enten den 14. eller 15. september – eller begge dage, hvis du skal have det fulde udbytte. Det er gratis at besøge messen, hvis blot du har bestilt din adgangsbillet online. Det gør du her.

Kår Bjørn, Intellia

Som altid er der en seminarscene til alle der arbejder mere kreativt i branchen. Her kan du som besøgende se frem til endnu engang at kunne møde Kåre Bjørn fra Intellia, der byder på en række interessante seminarer. Her nævnes blot et par stykker: Skaf kunder i din forretning med YouTube og TikTok samt Gratis alternativer til Photoshop og InDesign.

Sten Olsen, Softworld

Den 15. september er det Sten Olsen fra Softworld, der står på den Kreative Scene. Et af Stens seminarer er: Creative Cloud – udnytter du det? Adobes Creative Cloud er mere end blot en app, hvor du downloader programmer, det er også en måde at arbejde smart.

Du finder hele seminarprogrammet for Den Kreative Scene her.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Visutech får ny direktør

Efter mere end tre årtier overdrager grundlægger og administrerende direktør, Jan-Olof Jungersten, ledelsesrollen til Johan Lidström.
visutech_lidstrom

Korrekturløsning til HP Indigo giver bedre økonomi

GMG har udviklet en korrekturløsning, der er skabt specielt til HP Indigo-brugere.
GMG_HP_02

Metsä Board har nu den største kartonmaskine i Europa

Med moderniseringen af kartonmaskinen (BM1) vil Metsä Boards årlige produktionskapacitet af falsekarton stige fra 400.000 tons til 600.000 tons.
MetsäBoardHusum

ECO3 hæver barren for automatiseret avisproduktion

ECO3 ønsker at tage automatiseringen af ​​avisproduktionen til næste niveau med den nye version af deres workflow-løsning Arkitex.
Arkitex v6