Seminarer for de kreative på Sign&Print-messen

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 21 June 2022
OPDATERET: 21 June

Når Sign&Print den 14. september endelig kan byde velkommen til den første store grafiske messe efter Corona-årene, bliver det med udstillere, der i den grad ser frem til sammen at vise alle de besøgende, hvad der er af muligheder inden for branchen lige nu. Og der er mange, så glæd dig, sæt god tid af til besøget i Odense enten den 14. eller 15. september – eller begge dage, hvis du skal have det fulde udbytte. Det er gratis at besøge messen, hvis blot du har bestilt din adgangsbillet online. Det gør du her.

Kår Bjørn, Intellia

Som altid er der en seminarscene til alle der arbejder mere kreativt i branchen. Her kan du som besøgende se frem til endnu engang at kunne møde Kåre Bjørn fra Intellia, der byder på en række interessante seminarer. Her nævnes blot et par stykker: Skaf kunder i din forretning med YouTube og TikTok samt Gratis alternativer til Photoshop og InDesign.

Sten Olsen, Softworld

Den 15. september er det Sten Olsen fra Softworld, der står på den Kreative Scene. Et af Stens seminarer er: Creative Cloud – udnytter du det? Adobes Creative Cloud er mere end blot en app, hvor du downloader programmer, det er også en måde at arbejde smart.

Du finder hele seminarprogrammet for Den Kreative Scene her.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand