Danskere med helt fremme ved World Wrap Masters

PUBLICERET: 5 June 2022
OPDATERET: 13 December

I april måned vandt Maria Terp Holt den danske Wrap Master-konkurrence og kvalificerede sig dermed direkte til finalen ved World Wrap Masters som blev afholdt i Berlin i forbindelse med FESPA-messen.

En stolt Simon Manley viser sit trofæ for tredjepladsen i den europæiske finale frem.

Den danske konkurrence var speciel ved at halvdelen af deltagerne var kvinder. Det var ikke set før i en ellers meget mandsdomineret branche. Derfor vakte det også opmærksomhed at Maria Terp Holt løb med sejren. Hun slog blandt andre den erfarne konkurrencedeltager Simon Manley og en anden wrap-specialist, Katrine fra Skiltestedet, som også klarede sig godt i den danske konkurrence. Det bemærkelsesværdige ved Katrine er, at hun stadig er under uddannelse.

Både Simon og hans gode ven og kollega Herman valgte at tage til Berlin for at deltage i European Wrap Master for derigennem at kvalificere sig til World Wrap Master. Det samme gjorde Katrine. Og da yderligere en dansker meldte sig var der fire danskere med i den europæiske konkurrence. Her opnåede Simon Manley en tredjeplads og kvalificerede sig dermed til de to sidste finale dage, hvor World Wrap Masteren skulle findes. Og her mødte han igen Maria.

Leder af slagets gang, Ole Solskin, ønsker Maria Terp Holt tillykke med den flotte tredjeplads i verdensmesterskabet.

I løbet af den første konkurrencedag skulle de 12 deltagere skæres ned til seks. Her lykkedes det Maria at klemme sig ind på en sjette plads og lidt overraskende blev Simon Manley næstbedste deltager på førstedagen. På den sidste konkurrencedag skulle deltagerne først skæres ned til tre. Her kom Simon til kort mens Maria endnu engang klemte sig med på yderste mandat og dermed sikrede hun sig som minimum en tredjeplads. Mere blev det heller ikke til i denne omgang, men en utrolig flot indsats af både Simon og Maria der fik vist, at niveauet blandt de bedste ikke fejler noget i Danmark.

Det var en stor fornøjelse at iagttage den støtte og det sammenhold der var mellem alle deltagerne generelt og de danske deltagere specielt. Mellem konkurrencerne blev der diskuteret og udvekslet ideer, og når en deltager var i ilden, fulgte de andre intenst med og kom med opmuntrende tilråb. Det er ikke svært at forstå, at arrangementet virker tiltrækkende på mange car wrappere.

 

Der var en herlig stemning blandt de danske konkurrencedeltagere.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01