Mutoh øger hastigheden markant med ny printermodel

PUBLICERET: 1 June 2022
OPDATERET: 1 June

Mutoh benytter FESPA til at præsentere deres nye XpertJet 1682SR Pro for første gang i Europa. Sammenlignet med den eksisterende XpertJet 1682SR 8-farvemodel er den nye XpertJet 1682SR Pro op til 180 % hurtigere.

Den kan udstyres med 2 x CMYK eller med en 8-farveversion (CMYK, Lc, Lm, Lk og Orange). XpertJet 1682SR er kompatibel med Mutohs eksisterende MS41 GREENGUARD Gold-certificerede farve, hvilket gør den særdeles velegnet til indendørs udstillingsmaterialer.

På linje med XpertJet 1341SR Pro- og 1641SR Pro-modellerne, der blev frigivet i 1. kvartal af 2022, har den nye XPJ-1682SR Pro Mutohs egenudviklede I-Screen-weaving. Det er fjerde generation af Intelligent Interweaving-teknologi som modvirker effekten af banding og defekte printhoveder.

Ny farveserie og sublimationsprinter

På messen viser Mutoh også en ny hurtigttørrende farveserie, MS-51. Den skulle give kortere produktions- og gennemløbstider.

På FESPA vil besøgende også kunne se den nye 54” (127 cm) brede XpertJet 1341WR Pro, som er rettet mod farvesublimeringsmarkedet. Det er en sortimentsudvidelse til den eksisterende dual-head XpertJet 1642WR Pro-model. Den har imodsættning til storebroderen kun ét Mutoh AccuFine 1600 dysehoved.
XPJ-1341WR Pro er kompatibel med Mutohs DS3-serie HC sublimationsfarve. En farve der giver reduceret forbrug, hurtigere tørring og kompatibilitet med letvægtspapir. XPJ-1341WR Pro leverer salgbare produktionshastigheder i op til 29,2 m²/t.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand