Danske Signhacks viser ”tidsmaskiner” på FESPA

PUBLICERET: 31 May 2022
OPDATERET: 31 May

Signhacks er udsprunget af vikiallo og er en idé om at give udviklere, med fingeren på pulsen, mulighed for at vise deres opfindelser frem. På FESPA viser de bl.a SignMakerTabel som nu fås i to versioner.

Ole Andreasen demonstrerer “tidsmaskinen” The Transfer Weeder.

Salgsansvarlig Ole Andreasen fortæller, at bordet er tænkt som et super fleksibelt værktøj til skiltefolk og bilindpakkere m.fl. Det er et hæve/sænkebord som tillige kan tiltes til begge sider, så arbejdsstillingen bliver helt optimal. Bordet er på hjul og kan nemt flyttes rundt, da det samtidig er batteridrevet. Man går ganske enkelt ikke og falder i ledningen. Bordet kan oplades om natten.

– Vi har allerede solgt godt 10 borde og ikke alle er gået til skiltebranchen. Faktisk er det sådan, at kravet om hæve/sænkeborde ikke kun gælder kontorarbejdspladser, men også produktionsarbejdspladser. Med sådan et SignMakerTabel vil man både kunne opfylde lovgivningskrav og tilgodese sine medarbejdere, siger Ole Andeasen.

Han fortæller endvidere, at de kalder deres produkter for en slags tidsmaskiner idet de skal spare brugerne for en masse tid, som de så kan bruge på andre måske mere kreative opgaver.

Udover SignMakerTabel markedsføre Signhacks også SpeedApplicator og VinylRemover og The TransferWeeder. Alle produkter der gør det nemmere og hurtigere at udføre processer som laminering og oppilning.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01