Epson udvider sortimentet inden for digitalt etiketprint

PUBLICERET: 19 May 2022
OPDATERET: 19 May

Epson udvider sortimentet af digitale etiketprintere med to nye løsninger. Der er tale om SurePress L-6534VW som nu kan fås med orange farve. Det giver en markant udvidelse af farverummet. Den anden nyhed er en større opgradering til SurePress 4000-serien med de nye L-4733A/AW-modeller, som kommer med et nyt farve- og tørringssystem.

Den nye SurePress L-6534VW med orange farve komplementerer den eksisterende L-6534VW med digital lak. Printhastigheden er op til 50 meter pr. minut og beregnet til højvolumen produktioner. Ved at bruge CMYK plus orange samt en hvid farve med stor dækevne, er det muligt at fremstille en række spotfarver mere nøjagtigt. Farven er baseret på Epsons egen UV-LED teknologi

Den anden er en større opgradering til SurePress 4000-serien med de nye L-4733A/AW-modeller. Et nyt vandbaseret farvesystem samt forbedringer til tørringsprocessen giver en højere produktivitet på fleksible medier.

SurePress L-4733A/AW anvender CMYK+orange+grøn farve, hvilket giver et stort farverum med stor farvenøjagtighed og -mætning. Med en dækhvid (AW-modellen) udvides mediefleksibiliteten betragteligt. Nye, automatiserede vedligeholdelsesrutiner reducerer nedetid og forbedrer dermed produktiviteten, skriver Epson i en pressemeddelelse.

Epson fremstiller både farve og printhoveder selv og kan dermed kontrollere hvert aspekt af produktionen. De har investeret i systemer og hygiejniske kontrolprocesser samt tilføjet Good Manufacturing Practices (GMP). SurePress 6000- og 4000-seriernes farve er således i overensstemmelse med European Food Contact materialeregulativer for indpakning af madvarer.

SurePress-serien supporteres også af Epson Remote Diagnostics og et verdensomspændende servicenetværk for at holde SurePress-brugere i gang.

– SurePress-serien har et verdensomspændende ry for kvalitet og alsidighed, siger Trish Jones, Product Manager for SurePress hos Epson Europe. – Vi udvikler konstant vores teknologi, og denne lancering viser vores klare forpligtelse til at imødekomme de voksende krav fra kunderne.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01