EFI lancerer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

PUBLICERET: 5 May 2022
OPDATERET: 5 May

Electronics For Imaging (EFI) lancerer fem nye EFI Fiery digitale frontends (DFE’er) baseret på den nyeste Fiery-platform, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta bliver de første til at integrere dem med deres produktionsmaskiner på grund af deres mangeårige samarbejde med EFI.

De fem nye Fiery-servere reducerer jobforberedelsestiden, mens de hjælper med at sikre farvenøjagtigheden og højere samlet produktivitet. Disse egenskaber opnås med gennemprøvede preflight-værktøjer, intelligente automatiseringsfunktioner og farvestyringsteknologier, der skal sikre, at jobbet produceres korrekt første gang, hver gang, til den laveste pris.

Korrekte jobegenskaber vælges af JobExpert, staffagefarver er optimeret med Spot Pro, fejl fanges med Fiery Preflight, og efterbehandlingsmærker tilføjes visuelt med Fiery Finishing Designer. Med disse funktioner kan kunderne øge den samlede outputvolumen.

De nye løsninger EFI og Konica Minolta annoncerer omfatter:

  • EFI Fiery IC-319 og IC-318 v2 DFE’er, der vil drive Konica Minolta AccurioPress C14000/C12000 high-end produktionsmaskiner
  • EFI Fiery IC-319 og IC-318L v2 DFE’er, der vil drive Konica Minolta AccurioPress C7100/C7090 mellemvolumen produktionsmaskiner
  • EFI Fiery IC-317 og IC-419 v2 DFE’er, der vil drive Konica Minolta AccurioPress C4080/C4070 og AccurioPrint C4065 printere

Konica Minolta og EFI skriver i en pressemeddelesel, at den nye Fiery FS500 Pro-serverplatform tilbyder mange fordele for printservice-udbydere, der betjener sig af Konica Minolta-maskiner, herunder:

Endnu hurtigere behandlingstid. EFI Fiery DFE’erne er de hurtigste i branchen og er lige blevet endnu hurtigere med FS500 Pro. Med denne nye hardware-/softwareplatform behandles fx en grafikintensiv 100-siders fotobog 36 % hurtigere end tidligere Fiery DFE’er.

Mindre spild og flere salgbare print. Kunder kan bruge de nye Preflight-værktøjer til nemt at finde filfejl, hvilket gør udskrivningstiden hurtigere. Eksterne Fiery-servere leveres nu som standard med Fiery Preflight, som automatiserer grundlæggende preflight-tjek for problemer såsom manglende staffagefarver eller billeder i lav opløsning. For mere avancerede preflight-tjek verificerer Fiery Preflight Pro overholdelse af industristandarder og specifikationer såsom PDF/X, PDF/VT 1 og 2, PDF 2.0 eller GWG (Ghent Workgroup) med en letforståelig visuel rapport.

Nøjagtige farver og farvejusteringer i realtid. Den nye version af Fiery Spot Pro gør det hurtigere at forberede medier til print ved at optimere alle staffagefarver på én gang for den mest nøjagtige gengivelse af varemærkefarver med PANTONE-farver eller tilpassede biblioteker. Operatører kan minimere problemer med unøjagtige farver med det inkluderede EFI ColorGuard-abonnement – en cloud-baseret verifikationsløsning til at spore farvekvalitet.

Nem færdiggørelse. Fiery Finishing Designer er en fuldstændig visuel grænseflade, der følger med Fiery Command WorkStation, der forenkler oprettelse og redigering af efterbehandlingsindstillinger for Konica Minolta TU-510 Inline Trimmer Unit. Kunder kan se en live forhåndsvisning af deres jobindhold, mens de indstiller skære-, false- og perforeringsmærkerne. På denne måde kan de være sikre på, at efterbehandlingsopsætningen er nøjagtig, før opgaven sendes til print, hvilket eliminerer efterbehandlingsspild.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01