Nilpeter introducerer MO-Line FUSION

PUBLICERET: 1 December 2021
OPDATERET: 1 December

Inden for eksklusive forbrugsprodukter, som vin og spiritus samt sundhed og skønhed stræbes der efter perfektion i alle detaljer – og det skal også afspejles i etiketten. Det er den passion, der har inspireret Nilpeter til at udvikle den nye offsetlinje MO-Line. Med mere end 200 installationer over i de sidste 25 år har MO-Line sat en høj standard for kvalitet og produktivitet.

Den skræddersyede hybridpresse har et væld af analoge og digitale forædlingsteknologier inline, der giver en eksklusiv etiketkvalitet – uanset om den konkurrerer på små eller store serier.

– Mo-Line FUSION er bygget med en høj grad af automatisering og minimale manuelle justeringer. Det sikrer hurtigere opstartstider og reduceret spild. Kort sagt er MO-Line FUSION den komplette løsning til trykkeriet, der leder efter effektiv, produktiv og markedsledende teknologi, siger Jakob Landberg, salgs- og marketingdirektør, Nilpeter A/S.

Integration af inline forædling

MO-Line FUSION er baseret på Nilpeters standard platform for trykmaskiner. Dette muliggør integration af inline forædling og andre nye teknologier, efterhånden som behovene ændrer sig. Den moderne trykpresse, MO-Line FUSION tilbyder det bedste fra både det analoge tryk og den digitale forædlingsverden – den digitale lakenhed, hot foil- og prægningsenheder samt flexo-enheder til spotfarver, for at nævne nogle få.

– MO-Line FUSION har ingen begrænsninger i forhold til materialer sammenlignet med digitale teknologier på markedet. Få trykmaskiner i verden har denne frihed til at trykke unikke etiketter i høj kvalitet – hvilket tilføjer en konkurrencemæssig dimension til maskinen, fortsætter Landberg.

Laveste pris pr. etiket – til både små og store oplag

Med korte opstartstider og hurtig jobomsætning kan MO-Line FUSION prale af de laveste omkostninger ved tryk af premium-etiketter – skriver Nilpeter i deres pressemeddelelse. Den skulle overgå alle digitale teknologier, og være det oplagte valg til både korte og lange serier. Om den påstand kan forsvares må bero på konkrete sammenligninger, som vi ikke er i besiddelse af.

De seneste nyheder

Dansk start-up tilbyder automatiseret syning af soft signage

Det er, den i branchen kendte, Steen Mikkelsen der står bag produktet FASTSEWN som automatiserer såvel syning som skæring af polyesterbaserede tekstiler.
fastsewn_01

Kailow A/S udnævner ny adm. direktør

Det er Per Puch Holm-Larsen der tiltræder som adm. direktør 1. april.
per_puch

Smadremanden på besøg i Classic Car House

Endnu engang bød Sign Service på åbent hus, hvor gæsterne blev inviteret til at prøve selv. Her blev der blandt andet smadret glas med sikkerhedsfilm.
benny

Højhastigheds inkjet er fremtiden for Ricoh

Arkbaseret toner er stadig et vigtigt segment for Ricoh, men det er inden for inkjet, at den reelle udvikling og vækst er.
Ricoh-Eef-2

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022