swissQprint lancerer flatbed generation 4

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 1 November 2021
OPDATERET: 1 November

swissQprint har lanceret en ny serie flatbedprintere. Kernen i den nye flatbedgeneration er en ny printhovedteknologi, der sammen med avancerede mekaniske funktioner giver brugerne en fordel – især når det drejer sig om outputkvalitet.

Storformatprinterne fra swissQprint er kendt for deres fine kvalitet – både hvad angår design og print. Den schweiziske producent har redefineret sine standarder og lancerer nu sin flatbed generation 4.

Forbedret kvalitet, øget produktivitet

Nye printhoveder er omdrejningspunktet i den nye generation. Den maksimale opløsning på 1350 dpi og en dråbeplacering med ultrahøj præcision øger udskriftskvaliteten betydeligt på Impala- og Nyala-modellerne. Begge printere drager også fordel af en øget outputhastighed for visse print modes. Oryx-modellen er næsten 40 procent hurtigere end sin forgænger, hvilket gør den til en enestående startmodel.

Forbedret komfort og effektivitet

swissQprint har tilføjet forskellige mekaniske forbedringer i generation 4, hvor Tip Switch Vakuum især er værd at fremhæve. Bordet er opdelt i hele 256 segmenter, som hurtigt og nemt tændes eller slukkes med et enkelt tryk. Dette eliminerer tidskrævende maskering – også imellem plader og dobbeltruller. Fordi der ikke er luftlækage, bruger vakuummet sin fulde kraft og holder selv vanskeligt håndterbare medier på plads.

Modulær konfiguration

Den nye serie tilbyder en lang række muligheder for individuel konfiguration. Printeren opbygges præcis efter kundens ønsker og hvis behov eller krav ændres hen ad vejen, kan der til enhver tid tilføjes en række optioner til printeren.

Lars Nikolajsen er administrerende direktør og grundlægger. af NIZE equipment. Her ses han foran virksomhedens domicil i Odder

Den nye flatbedgeneration fra swissQprint er i produktion og kan bestilles allerede nu. Ønsker du en demonstration, kan du kontakte NIZE equipment, der er nordisk eneforhandler af swissQprint produkter.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01