InterMail har overtaget Selected Media Advisory

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 12 October 2021
OPDATERET: 12 October

InterMail A/S er en virksomhed, der baseret på data, arbejder med både digital og papirbaseret kommunikation. Virksomheden har mere end 40 års erfaring. De præsterede et meget flot regnskab for perioden 2020/21. Det er specielt den digitale kommunikation, der skaber vækstresultatet.

Sidste år købte de rådgivningsvirksomheden Response Optimizer. Nu har de med deres øget fokus på deres digitale afdeling overtaget Selected Media Advisory, som er et digitalt bureau, der gennem en årrække har tilbudt strategisk rådgivning inden for områderne: SEM, SEO, Website og Sociale medier.

– De er drønskarpe til leadgenerering og til at skabe digital trafik og engagement, udtaler InterMails CEO Anders Ertmann.

Med overtagelsen følger fem medarbejdere, Daniel, Philip, Anders, Erdem og Julia, der blev en del af InterMail fra oktober måned.

Et perfekt match med store fordele

Anders Ertmann – CEO InterMail A/S

– Sammen deler vi vision om at kunne håndtere den fulde kunderejse fra start til slut for at kunne tilbyde den bedst mulige kundeoplevelse, udtaler Anders Ertmann.

En af InterMails services har gennem mange år været at hjælpe kunderne med at systematisere indkomne leads ved at opsætte marketing automations og integrere dem i CRM og andre relevante programmer.

Med Selected Medias kompetencer kommer nu hele den forudgående trafikdel på, som skal generere de permissions, der senere kan arbejdes videre på og konverteres til kunder. Dermed bliver InterMail i stand til at levere en komplet og funktionel løsning til kunderne.

– Med overtagelsen kan vi nu tilbyde en ’end to end’ service for vores kunder. De behøver kun at henvende sig ét sted og vi er meget tilfredse med at kunne håndtere den fulde kunderejse, slutter Anders Ertmann.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01