Fleksibel sublimationsprinter understøtter et voksende marked

PUBLICERET: 7 September 2021
OPDATERET: 7 September

Mutohs XpertJet 1642WR sublimationsprinter, er målrettet det voksende marked for print på fleksible og stive polyestermaterialer. Det gælder fx boligindretning, flag og vimpler, sportsartikler, gadgets og beklædning. Printeren kan også udskrive direkte på lukkede belagte polyesterstoffer eller blandede fibre.

XpertJet 1642WR har den nye generation af ekstra brede AccuFine-printhoveder, der er installeret i et forskudt set-up. De nye hoveder har en meget høj placeringsnøjagtighed. Kombineret med Mutohs egenudviklede i-screen teknologi – i fjerde generation – vil printhovederne levere en høj billedkvalitet selv ved høje produktionshastigheder.

XpertJet 1642WR yder ifølge Mutoh høj kvalitet ved produktionshastigheder på op til 61 m² i timen. Maskinens maks. hastighed er 98 m²/timen.

For at imødekomme det bredeste udvalg af farvestofsublimationspapirer har printeren trykruller med justérbart tryk. De kan også de-aktiveres individuelt. Printhovederne er indstillelige i fire forskellige højder fra 1,5 mm til 4 mm.

For at opnå uafbrudt produktion har den nye 1642WR en automatisk dysekontrol, der registrerer fejlende dyser og renser dem. Maskinen kan også udstyres med tre forskellige motoriserede optagelsessystemer på 30 kg, 40 kg og 100 kg. Der er indbygget tørring og udskiftelige filtre til forstøvet farve.

Den nye XpertJet 1642WR leveres med Mutohs nye generation af HC-sublimationsfarve i DS3-serien. Det sikrer reduceret farveforbrug, hurtigere tørring samt kompatibilitet med tyndere papirer. De nye farve kommer i afgassede 1 kg poser for pålidelig sprøjtning, fremragende billeddefinition og skarphed.

XPJ-1642WR integrerer alle kendte Mutoh XpertJet-funktioner, dvs. belyst printplatform, genanvendelige farveposer samt et forbedret afrulningssystem med nye medieflanger.

Mutohs storformatprintere forhandles i Danmark af NIZE equipment.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01