Nyudviklede optagertårne fra Horizon

PUBLICERET: 24 August 2021
OPDATERET: 24 August

Det nyeste udviklingstrin i StitchLiner-produktfamilien fra Horizon er Mark III modellen. Den allerede velrenommerede fuldautomatiske samlehæfter til industrielle produktioner, har sat nye standarder inden for brochureproduktion med hensyn til præcision, automatisering og ikke mindst produktivitet.

Senest har Horizon underkastet optagertårnene til samlehæfteren en gennemgribende revidering. Det har blandt andet resulteret i en individuel og forbedret lufttilførsel i alle stationer (både for- og bagside), så den nye VAC-L600H uproblematisk kan opsamle selv kritiske ark og formater.

VAC-L600H råder over seks optagerstationer, der hver især optager arkstørrelser op til 610 mm. For også at kunne optage de store ark sikkert og komfortabelt, er også stationernes geometri og fysiske fremtoning blevet optimeret og styrket.

Frank Mailind, salgsansvarlig for Horizon i Danmark.

– I optagningsmodus kan VAC-L600H håndtere op til 9.900 sæt i timen. I kombination med StitchLiner Mark III, er op til 6.000 brochurer i A4-højformat eller 5.300 brochurer i A4-tværformat et realistisk output i timen. Den særdeles produktive nonstop-drift muliggøres af det integrerede dobbeltcyklus-program. Helt op til ca. 144 siders brochurer kan fremstilles fuldautomatisk med 6 tårne, fortæller Frank Mailind fra Horizon Danmark.

Med den integrerede digitalfunktion fungerer VAC-L600H også som digital-optager. Dermed kan også sekventielt trykte ark optages og bearbejdes til fulde sæt eller brochurer. Således er samlehæfteren udstyret til hybride produktioner fra både offset- og digitaltryk.

Endvidere nyder operatøren godt af et markant reduceret støjniveau. Positivt for udviklingen af driftsomkostningerne er også energiforbruget, som er sænket mærkbart (30%) til 1,6 kWh/tårn.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01