Canon inviterer til mini-messe

PUBLICERET: 17 August 2021
OPDATERET: 17 August

Nu, hvor vi atter kan mødes, inviterer Canon til to mini-messer. I deres egne lokaler i henholdsvis Søborg og Vejle vil de fremvise en række maskiner og software-løsninger. De vil også vise eksempler på applikationer fremstillet på udstyr, der trods alt er for stort til at være repræsenteret.

Hans Dalmeijer fra Canon fortæller, at der også vil være produktnyheder inden for både print og efterbehandling. Nyheder som han endnu ikke må løfte sløret for.

Blandt det udstyr, som helt sikkert vil blive vist frem, er imagePRESS 910, den nye Colorado 1630, ColorWave 3600 samt ikke mindst PRESSERO softwaren – en web-to-print løsning med flere administrative funktioner.

– Vi ser det som en mini-messe, hvor man kan komme og gå som det passer, få lidt forfriskninger og møde vores specialister og de andre i branchen som tørster efter at komme ud og ”sparke dæk”, siger Hans Dalmeijer.

Arrangementer afholdes den 15. og den 29. september i henholdsvis Søborg og Vejle. Du kan finde arrangementerne via printogmedier.dk/aktuelle-events.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01