ScandiSales indgår stor trykfarveaftale med Postnord

PUBLICERET: 1 June 2021
OPDATERET: 1 June

ScandiSales og PostNord Strålfors har indgået en stor og flerårig aftale om leverance af trykfarver til Strålfors’ trykmaskiner.

Aftalen indeholder et automatisk pumpeanlæg til trykfarver, som leveres i 200 kilo fade. Aftalen omfatter ifølge ScandiSales en usædvanlig stor mængde trykfarve. Aftalen er indgået som et led i en plan, hvor trykmaskinerne kommer til at køre døgnet rundt.

ScandiSales er da også særdeles tilfreds og stolt over aftalen med PostNord som virksomheden i øvrigt har en længere forhistorie med. Der er over tid udviklet et partnerskab, som bygger på samarbejde med fokus på udvikling og et stærkt produktprogram.

Nøgleordene i samarbejdet mellem ScandiSales og PostNord har hele tiden været professionalisme, høj kvalitet, miljø, innovation, optimering, lokal tilstedeværelse, teknisk service, viden, ekspertise og leveringssikkerhed, siger administrerende Direktør Kristian Skov, der er stolt over aftalen. Den cementerer ScandiSales position i markedet og underbygger de forventninger som var skabt efter købet af trykfarvefabrikken Zeller+Gmelin i Skanderborg i 2018.

Strålfors AB er en over 100 år gammel svensk virksomhed. I dag indgår Strålfors i den
statsejede PostNord koncern. PostNord Strålfors udvikler og tilbyder kommunikationsløsninger, der giver virksomheder nye muligheder for personlige og stærkere kunderelationer.

ScandiSales er udbyder af UV-hærdende trykfarver og lakker samt specialfolier
og substrater til den grafiske industri.

Læs også “Folieleverandør går ind i UV-trykfarvemarkedet“.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01