Keypoint Intelligence har testet Colorado 1650

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 31 March 2021
OPDATERET: 31 March

Keypoint Intelligence har offentliggjort sin Field Test Report med evalueringen af Canon Colorado 1650 64″-rulle-til-rulle-printeren, der blev testet i tre kategorier – kvalitet, anvendelighed og hastighed. I samtlige kategorier opnår printeren fine resultater, og efter at have gennemført sin felttest fremhævede Keypoint Intelligence følgende: – Colorado 1650 er en alsidig, driftssikker og imponerende løsning til stort set alle storformat-applikationer.

En arbejdshest

Der er tale om en ægte arbejdshest, der opnår høje printhastigheder i alle testscenarier, og ekspertteamet slår endvidere fast, at printeren er tre gange hurtigere end de gennemsnitlige konkurrerende modeller i alle hastigheder, der blev testet. Ud over dens hastighed blev printerens automatiske vedligeholdelse, udskiftning af inks ‘on-the-fly’ og muligheden for brugeren til at udskifte dele alle anerkendt som bidragende faktorer til printerens højere oppetid og kortere leveringstider.

Keypoint Intelligence fremhæver, hvor nemt det er at fremstille både gloss og matte finishes med Canons FLXfinish curing-teknologi – uden at man behøver skifte ink eller medier. Og vigtigst af alt, så er der ingen forskel i billedkvaliteten, når man skifter finish – selv ved de højeste printhastigheder. FLXfinish forbedrer også printerens evne til at håndtere porøse materialer som for eksempel soft signage eller ikke-coatede medier, fordi dens UVgel-teknologi sikrer, at hver ink-dråbe fæstes øjeblikkeligt på mediet, hvilket giver høj kontrol over punktbredningen og en mere præcis billedkvalitet.

En maskine velpositioneret til markedet

Herudover lægger rapporten vægt på, at Colorado 1650 er meget velpositioneret til det voksende marked for digital tapetproduktion, takket være dens utroligt nøjagtige formfasthed, modulopbyggede design og matte finishing-evner.

Hans Dalmeijer, Canon.

Vi er glade for, at vores Colorado 1650 har gennemgået Keypoint Intelligences strenge storformat-, signage-test, og at – som rapporten fortæller – printeren præsterede så godt. Hos Canon er det vores højeste prioritet at kunne tilbyde vores kunder en løsning, der leverer banebrydende produktivitet, maksimal kvalitet og mediealsidighed. Til dato er der blevet installeret knap 2.000 printere fra Colorado-serien over hele verden og over 30 i Danmark, og den tilbagemelding, vi har fået fra vores kunder har været meget opløftende. For os er denne uafhængige Keypoint Intelligence-anbefaling en effektiv måde at sikre vores kunder en højere kvalitet og produktivitet på, og den beviser, at Colorado 1650 er et perfekt match for grafisk storformat produktion, fortæller Hans Dalmeijer, Produktchef hos Canon Danmark.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01