Læs eller genlæs Bill Gates' artikel fra januar 2007 om en robot i ethvert hjem

PUBLICERET: 29 March 2021
OPDATERET: 29 March

I 2007 skrev Bill Gates en ret så fremtidsorienteret artikel om hvordan han forestillede sig udviklingen af robotter ville komme til at ske. Bill Gates havde allerede dengang gennemskuet, at robotudviklingen ville komme til at ligne PC udviklingen, men sikkert på en både mere kompleks og endnu bredere måde. Som med PC udviklingen vil der i starten være meget fokus på hardware, men på længere sigt vil alt dreje sig om software.

Udviklingen er ikke gået helt så hurtigt som Bill Gates spåede, men på den anden side er sket en masse i en række parallelle spor med masser af fokus på software: Big Data, Vision systemer og AI som alle er krævede for at vi kan foretage den digitale revolution indenfor fremstillings- og service industrierne.

Man kan altid lære en masse af Bill Gates – bl.a. skal robotter overhovedet fremadrettet hedde robotter? Et høj-interessant spørgsmål, fordi nutidens robotter faktisk er langt mere end det, som vi oprindelig forstod som robotter. Læs artiklen og lad Bill Gates’ tanker sætte gang i fantasien.

A_Robot_in_Every_Home Bill Gates

 

Læs videre

Lars Ole Nauta: Labelexpo er vigtig i år

– Der skal klinkes nogle skår ovenpå papirkrisen, og så skal vi kigge dybere i mulighederne for automatisering, sige Lars Ole Nauta før årets Labelexpo.
LarsOleNauta

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Mercoprint flytter sydpå

Mercoprint valgte i 2022 at flytte deres hovedkontor fra Københavns omegn til Næstved. Det var en beslutning som blandt andet var baseret på en markant ændret kundeadfærd.
Mercoprint_01

Exoskeletter kan aflaste kroppen

På Sign Print & Pack er det muligt at se bl.a.exoskeletter og hvad de kan gøre for at undgå skader og nedslidning af kroppen. Kig ind i robothjørnet.
Exoskelet gør det tunge let

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01