Dekoprint går konkurs

PUBLICERET: 25 March 2021
OPDATERET: 25 March

Den 42 år gamle familieforretning, Dekoprint i Padborg, er gået konkurs. Det skriver JydskeVestkysten.

Virksomheden kunne ikke længere betale sine kreditorer. Derfor valgte direktøren i Dekoprint, Søren Pedersen, at begære virksomheden konkurs.

Søren Pedersen og Dekoprint må lukke og slukke.

Dekoprint  blev grundlagt i 1979 af den nu tidligere direktørs far, Karsten Pedersen. Han startede virksomheden hjemme i privatboligen, hvor han kørte ud som dekoratør og dekorerede butiksvinduer.

I 2014 overtog sønnen Søren Pedersen. Han styrede forretningen i syv år, indtil corona tog pusten fra Dekoprint.

Virksomheden har, de seneste år, primært udført dekoration af biler men også arbejdet med alle former for skilte, pyloner og meget mere inden for skiltebranchen. De havde egen fræseafdeling samt en stor printafdeling med fire storformatprintere.

Dekoprint havde, såvidt vi er oplyst, fem medarbejdere.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01