Ny fleksibel DTG printer fra Ricoh

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 23 February 2021
OPDATERET: 23 February

Ricoh Ri 2000, der netop er frigivet til salg i Danmark, er designet til at gøre tekstilprint i høj kvalitet hurtigere og nemmere for beklædningsgenstande og andre tekstiler. Kvaliteten er fin på både lyse og mørke materialer.

DTG-printeren kan gøre virksomheder, der tilbyder mindre eller større jobs inden for DTG en mulighed for at øge omsætningen, skriver Ricoh i pressemeddelelsen. Ricoh Ri 2000 har et maksimalt printbart areal på 406 mm x 498 mm og kan håndtere 100% bomuld, bomuldsblandinger med mindst 50% bomuld og 100% let polyester op til 30 mm tyk.

Denne fleksibilitet giver brugerne mulighed for at printe stort set ethvert digitalt billede på produkter som T-shirts, poloshirts, ansigtsmasker, hættetrøjer, muleposer, pudebetræk og mange andre beklædningsgenstande og stoftilbehør – alt sammen i en opløsning op til 1200 x 1200 dpi.

Ricoh Ri 2000 er en hurtig maskine, der takket være dens system med dobbelt vogn, der hver indeholder fire af Ricohs egne inkjet-printhoveder. En af disse vogne er allokeret til at printe hvid, mens den anden vogn printer CMYK-farver. Denne opsætning betyder, at der kan produceres printede produkter i ‘hastighedstilstand’ på kun 33 sekunder eller på 48 sekunder, når de vælger indstillingen ‘fintilstand’.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01