Manuel indgriben hører fortiden til med ny samlehæfter

PUBLICERET: 6 November 2020
OPDATERET: 6 November

Bare en måned efter lanceringen af Prinova, der har en kapacitet på 9.000 cyklusser i timen, lancerer Müller Martini en anden ny samlehæfter, Primera PRO. Udover hastigheden på 14.000 cyklusser i timen er et af højdepunkterne den fuldstændigt nydesignede og fuldautomatiske trimmer.

Ved hjælp af avanceret Motion Control-teknologi og servo-drev kan hver af trimmerens formatakser justeres individuelt – uden at påvirke de andre akser. Derudover er der ikke behov for børster til præcis produktfremføring, kun bælter. De behøver tilmed ikke at blive justeret – alt sker automatisk. Manuel indgriben hører fortiden til med den nye Primera PRO samlehæfter.

Med et midterskær kan venstre og højre sektion af produktet justeres uafhængigt af hinanden. Eventuelle korrektioner kan derefter gemmes i det primære kontrolpanel på Primera PRO til afbrudte eller gentagne job og fremkaldes på samme måde til enhver tid.

Format- og tykkelsesindstillinger, inklusive asymmetrier, er ligeledes fuldautomatiske, ligesom produktcentrering. Hvis du er træt af tidskrævende manuel indgriben ved trekantstrimmeren på din samlehæfter, er den nye Primera PRO et interessant valg. Maskinoperatørerne behøver ikke at justere noget i hånden – ikke engang den nyintegrerede sideformering i fuldformat.

Automatisering sænker omkostningerne. Men det er ikke kun trimmer med tre knive, der får de nye 14.000 cyklusser i timen til Primera PRO til at skille sig ud. Den målrettede udvidelse af Motion Control-teknologien til hele maskinen sikrer en betydelig reduktion i jobopsætning og kapacitet og øger samlet set effektiviteten betragteligt.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01