Årets Fespa er aflyst

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 3 July 2020
OPDATERET: 3 July

Dette års Fespa var oprindeligt planlagt til marts måned i Madrid. Så kom der en pandemi og blandede sig i planerne. Messen blev flyttet til oktober i år – stadig i Madrid. Men der er nok ikke så mange, der har lyst til at tage til messe i lyset af den fortsatte levedygtige Covid-19-virus.

Fespas ledelse har derfor besluttet at messen i år aflyses. Den næste Fespa-event finder sted i Amsterdam den 8. – 12. marts 2021.

I en pressemeddelelse skriver Fespa:

– Fespas ledelse har taget denne beslutning set i lyset af de fortsatte sundhedsrisici og påvirkningerne af virksomhederne i forbindelse med Covid-19 pandemien. Selvom man mange steder gradvist er på vej ud af lockdown, tror vi ikke, at vi kan matche forventningerne til et FESPA event, hvis det skulle finde sted i oktober i år.

Det er nok en ganske rammende beskrivelse af situationen, og en beslutning, som mange er enige i.

Print og Medier vil løbende forsøge at videreformidle nogle af de nyheder, der skulle have været præsenteret på Fespa her i efteråret, hvis de ikke allerede er omtalt.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01