Agfa præsenterer deres Drupa-nyheder online

PUBLICERET: 10 June 2020
OPDATERET: 10 June

Fra den 18. til den 26. juni, i løbet af den originale Drupa-tidsramme, vil Agfa være vært for Studio 4D48, en seks-dages virtuel begivenhed, der er målrettet offsettrykkerier. Studio 4D48 har fået sit navn efter det, der ville have været deres Drupa-standnummer.

Det vil bestå af en række uddannelsesorienterede webinarer, der fokuserer på markeds- og teknologitendenser. Der vil være en særlig fokus på den måde, offsettrykfirmaer i forskellige segmenter og størrelser kan drage fordel af Agfas seneste innovationer.

Over de seks afsatte dage vil der blive kigget dybere ind i de fordele forskellige segmenter kan få ved Agfas løsninger. Hvert webinar vil blive afholdt to gange, om formiddagen og om eftermiddagen.

Den første dag kigger man nærmere på valget af trykplader, workflow og muligheden for at reducere trykfarveforbruget markant.

På anden dagen er fokus på emballagebranchen og den markante brug af UV-farver, hvid m.m. Der tales også om det sikre samarbejde omkring farvekvalitet og ikke mindst farvestabilitet samt den nye rasterteknologi SPIR@L.

Du kan tilmelde dig de fofrskellige webinarer her, hvor du også kan se hele programmet.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01