10 ting, du gør med dine PDF’er, men burde undgå

PUBLICERET: 8 June 2020
OPDATERET: 8 June

Ghent Workgroup (GWG) lancerer et nyt gratis webinar. Selvom de fleste af os arbejder med PDF på en daglig basis, er der stadig ting, vi gør, som vi virkelig ikke burde gøre. Nogle gange kan det ikke undgås, andre gange er der bedre alternativer – meget bedre! Under alle omstændigheder vil det at kende de potentielle farer kunne spare dig for mange problemer.

PDF er et ideelt format til brug i grafisk arbejde, hvis der bruges standarder, som f.eks. ISO eller GWG. Men som med alt mulig andet indebærer brugen af PDF nogle risici samt ting, du bør undlade at gøre. I dette webinar har GWG valgt 10 typiske faldgruber ved håndteringen af PDF. For hver af dem lærer du, hvorfor man gør det, hvilke risici det involverer, og om der ikke er bedre måder at få den samme effekt på?

– Webinaret handler ikke om at tvinge nogle ind i alternative workflow. Men det er vigtigt, at folk er klar over de risici, de tager i de enkelte tilfælde. At forstå risici er nøglen til at holde dem under kontrol, siger oplægsholderne i en pressemeddelelse. Webinaret vil bl.a. berøre problemer med farvestyring, problemer med specifikke værktøjer, gennemsigtighed og skrifttypeproblematikker. Og selvfølgelig vil der være plads til at stille dine egne spørgsmål.

Oplægsholdere

Webinaret præsenteres af David van Driessche og Christian Blaise. Tilsammen har de over 50 års erfaring i at arbejde med PDF, automatisering, workflow m.m.
David er administrerende direktør for GWG og medformand for underudvalget Specifikationer. I sit professionelle liv er han også CTO for Four Pees, en belgisk distributør af grafiske løsninger.
Christian er marketingchef for GWG og medformand for underudvalget for emballage. Derudover er Christian grundlægger af agileStreams, et grafisk konsulentfirma, med mange års erfaring i rådgivning af varemærkeejere og trykkerier.

Tilmelding til webinaret – pladser er begrænset!

GWG vil bruge GoToWebinar for at faciliterer dette webinar. For at deltage skal du reservere plads ved hjælp af følgende link: https://attendee.gotowebinar.com/register/7363448469923261712

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01