Stor succes for Canons B3 inkjet-serie

PUBLICERET: 7 January 2020
OPDATERET: 7 January

Canons VarioPrint i200 og i300-serie har vundet anerkendelse hos hundredvis af kunder som en særdeles kapable løsning til højvolumen print af direct mail, transaktionsdokumenter, marketingmateriale, bøger, tidsskrifter og manualer.
Den B3-baserede inkjet arkproduktionsløsning blev introduceret for at udfylde hastigheds- og kapacitetshullet mellem tonerbaserede produktionsprintere og entry-level rulleprintere, og det har løsningen i høj grad levet op til.
VarioPrint i-serien blev lanceret i august 2015, og i dag er der næsten 250 installationer verden over. Brugernes tilfredshed viser sig blandt andet ved, at flere end 20 % af kundebasen har valgt at investere i yderligere enheder. I Danmark har VarioPrint i-serien været en stor succes hos både CardCoin og Rosendahls.

Opnå mere på kortere tid

Med VarioPrint i-serien kan der produceres op mod 400.000 A4-sider om dagen. Det skyldes en oppetid i særklasse på over 90 % og den dobbelte hastighed for sammenlignelige maskiner. Michel Bourrienne, direktør hos Ingenidoc, en fransk leverandør af dokumentprint- og digitale services fortæller:
– Den største fordel ved serien er de højere produktionshastigheder, når vi printer bøger og foldere. Vi kan i dag printe 300 A4-sider i farver i minuttet, hvilket er det dobbelte af, hvad vi tidligere har kunnet producere. Takket være VarioPrint i300’s enestående oppetid kan vi trygt tage imod ordrer indtil middagstid og stadig levere den efterfølgende dag.

Særlig farve til bestrøgne papirkvaliteter

ColorGrip primer-teknologien gør det muligt at printe hurtigt på standard offset-papir. iQuarius MX-inks på VarioPrint i-serien er særligt udviklet til kunder, der arbejder med bestrøgne papirkvaliteter til fremstilling af højkvalitets grafiske produkter.
I de seneste år har Canon arbejdet tæt sammen med deres kunder for at forbedre kvaliteten og tilføje nye funktioner, så de kan drage fordel af en endnu bedre billedkvalitet med et endnu større farverum, et mere glansfuldt udtryk og en dybere sort.

Hans Dalmeijer, Canon.

Kvalitet var en vigtig overvejelse for direktør Trond Erik Isaksen hos det lettiske bogtrykkeri Livonia Print. Han forklarer:
– Vi kunne ikke tolerere noget kompromis med kvaliteten. Vi vil have, at vores kunder skal kunne vælge digital produktion på lige vilkår med vores offset-produkter. Der må heller ikke være nogen forskel mellem offset-tryk og et digitalt print. Vi anbefaler den bedste produktionsløsning for hvert enkelt job ud fra jobbets parametre, leveringstider, volumen osv.
Hans Dalmeijer, produktchef hos Canon Danmark, tilføjer:
– I løbet af blot fire år er det tydeligt at se, at inkjet arkproduktionsprint har udviklet sig fra en ny og innovativ teknologi til at levere målbare forbedringer hos en lang række printvirksomheder, fra bogforlag til direct marketing-specialister. VarioPrint i-serien sætter normen inden for dette segment for en hel branche. Kunder kan få et hurtigere ROI ved at flytte deres offset-produktion til inkjet-arkproduktionsprintere og få glæde af mindre spild, lavere omkostninger og hurtigere leveringstider med on-demand digital printteknologi. Takket være VarioPrint i-serien kan kunder virkelig booste deres produktivitet. Inkjet ændrer produktionsøkonomien fundamentalt og transformerer blanke sider til profit.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

PR Offset køber From Grafisk

Der er gang i butikken hos PR Offset, som på Drupa skrev under på en aftale om en ny Heidelberg offsettrykmaskine, og nu annoncerer købet af From Grafisk i Kolding.
PR_01

HP lover nyt på storformatfronten i efteråret

På HPs stand på Drupa var det nyheder i Indigo- og PageWide-serierne, der var mest i søgelyset. Men snart loves der nyt i storformatsegmentet.
HP-Paula

Konica lancerede deres B2-UV inkjet

Konica Minolta havde premiere på deres nye B2+ UV inkjet, AccurioJet 60000 på Drupa samt deres nye high chroma tonerprinter med et udvidet farverum.
Konica_Druopa_01

Horizon demonstrerede den smarte fabrik på Drupa

Målet for Horizon er at vise, hvordan printleverandører kan skabe en "smart fabrik"
horizon_drupa_01