Heidelberg udvider deres online service

PUBLICERET: 6 May 2019
OPDATERET: 6 May

Mangler du en pakning eller et luftfilter til din Heidelberg-maskine? Så kan du nu bestille det sammen med dine forbrugsvarer i Heidelbergs eShop. Stadigt flere varer handles på nettet, hvormed både pris og leveringstid bliver mere gennemsigtig. For at gøre det endnu nemmere og sikrere for kunden udvider Heidelberg nu sortimentet i deres webshop.

Poul Breindal, salgschef hos Heidelberg Danmark.

– Rigtig mange af vores kunder køber allerede deres forbrugsvarer i vores eShop, og nu udvider vi sortimentet med de mest almindelige slid- og reservedele. Vores kunder løber stærkt, og kan de købe flere varer samme sted, sparer de tid, siger Poul Breindal, salgschef hos Heidelberg Danmark, og fortsætter:

– Kunderne kan være helt trygge ved at købe slid- og reservedele via eShoppen. Vi krydstjekker delene op mod den enkelte maskine, om reparationen er dækket af en totalservicekontrakt samt sikrer, at kunden ikke betaler for reservedele i garantitiden.
Historikken vi samler undervejs, gør os endnu skarpere på fejlfinding, service og support.

I eShoppen kan du oprette faste indkøbslister og hurtigt sende en ordre afsted. Heidelberg hævder tillige, at de har branchens hurtigste leveringstider. Bestiller du inden kl. 12, modtager du din ordre næste dag. Sortimentet i shoppen bliver udvidet løbende.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01