Antalis bliver Epson-forhandler

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 24 April 2019
OPDATERET: 24 April

Epsons SureColor-printere kan nu også købes hos Antalis. Printerne er kendt for produktivitet og ikke mindst printkvalitet.

Hos Antalis ser de frem til at kunne tilbyde kunderne endnu et stærkt brand, og de er klar til – efter aftale – at give interesserede kunder en demonstration af printerne i deres showroomi Vejle.

Vi har spurgt Antalis Product Manager Hardware, Erik Hvid om hvorfor de har taget endnu et produkt ind i deres sortiment.

Erik Hvid, Product Manager Hardware, Antalis

– Når vi ser på teknologierne i storformatprint, herunder UV-, Latex- og Eco-solvent udstyr, så har hver kategori af udstyr deres fordele og stærke sider.

Samarbejdet med Epson passer rigtig fint i Antalis produktsortimentet, da vi arbejder ud fra en målsætning om at kunne være total-leverandør til skilte- og printbranchen, og herunder kunne tilbyde udstyr i de tre nævnte kategorier.

Epsons SureColour SC-S printere, specielt med 9 eller 10 farvet opsætning, opnår en enestående printkvalitet og et stort farvegamut, så kunder med disse behov har med dette udstyr virkelig muligheden for at producere print af højeste kvalitet.

Vi har på nuværende tidspunkt leveret de første SureColour SC-S 80600 printere ud i markedet og har fået meget positive reaktioner på disse, så vi har høje forventninger til potentialet med dette udstyr, fortæller Erik Hvid.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01