EFI er blevet solgt for 1.7 mia $

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 23 April 2019
OPDATERET: 23 April

EFI, som blandt andet står bag FieryWorkflow-løsninger og inkjetprintere, fik for blot seks måneder siden Bill Muir fra Jabil Inc. som ny CEO.  For nogle år siden var EFI ramt af nogle problemer, hvor deres markedsværdi faldt med næsten 50 procent. Men her nu i Påskeugen oplyser virksomheden, at de er blevet opkøbt af kapitalfonden Siris Capital Group. Prisen oplyses til at være 1.7 milliarder dollars, hvilket svarer til 37 dollars per aktie.

EFI har nu 45 dage til at beslutte om de evt. vil tage mod et alternativt tilbud.

EFI er baseret i Silicon Valley i Californien og havde ved udgangen af 2018 omkring 3.400 fuldtidsansatte på verdensplan.

– Vi mener, at denne handel giver en hurtig og stor værdi for vores aktionærer, samtidig med at vi får en partner, som kan tilføje strategisk og operationel ekspertise til vores forretning, udtalte Muir i en pressemeddelelse. – Vi er glade for at få Siris erfarne team med på den næste vækstfase EFI, skal i gang med.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder