Lasertryk har købt deres første svenske trykkeri

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 3 April 2019
OPDATERET: 3 April

Det blev Stockholmstrykkeriet E-Print, der blev det første opkøb for Lasertryk i det svenske.

E-Print er et moderne digitaltrykkeri med en mindre storformatafdeling. Der er 37 medarbejdere i virksomheden, hvor de i dag producerer bøger, hæfter, foldere, plakater, visitkort, Roll-ups, skilte osv.

Lasertryk har i flere år haft både en svensk og en norsk hjemmeside. Langt de fleste produkter er blevet produceret centralt hos Lasertryk. Med købet af E-Print bliver det nu muligt at blive endnu hurtigere på hasteopgaver for kunder i Stockholmsområdet.
– Købet skal understøtte vores vækst i Sverige på salgssiden samt gøre os i stand til at lave samme dags leveringer i Stockholm-området og dag til dag i stort set hele Sverige, fortæller Esben Mols Kabell.

– E-Print skal fungere som et lokalt omdrejningspunkt for vores svenske hjemmeside, således at vi fremover kan give lokal rådgivning, og kunderne kan bestille ekspres-leveringer af tryksager i Stokholmsområdet, udtaler Esben Mols Kabell til svenske Branschkoll.

– Vi fortsætter med alt vores personale og al produktion, præcis som vi har det i dag. Og der bliver mulighed for at vi kan vokse yderligere og vi kan nu også ludnytte Lasertryks mange ressourcer inden for både offset og digitaltryk til de jobs vi ikke selv kan løse, forklarer Alexander Jensen fra E-Print i Brancschkoll.

Lasertryk har købt alle aktierne i E-Print og per 27. marts i år overtog virksomheden også formandsposten i bestyrelsen.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoire på Drupa

Sammen med en stor del af Fujifilms omfattende repertoire, vil et par nye B2-printere være udstillet på Fujifilms stand på Drupa.
drupa24_fujifilm

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lancerer ny storformatprinter til de professionelle foto-, kunst- og plakatmarkeder.
Epson_P20500Series

All Creative er stolte

All Creative A/S vil vinde emballagekonkurrencen Packnorth Awards 2024.
AllCreative_01