Jacob Hededam slap aldrig helt Heidelberg

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 3 April 2019
OPDATERET: 3 April

Jacob Hededam Hummel har en mangeårig erfaring med den grafiske branche. Og det blev til mere end 10 år hos Heidelberg Danmark og Nordic, hvor han var dansk Sales Manager for Prinect, CTP og Digital og nordisk ansvarlig for Prinect.

I 2014 blev det til et skifte til CoolGray som CIO, og i 2016 valgte Jacob Hededam at gå selvstændig med konsulentvirksomheden Hummel Consult.

Her var ordrebogen godt fyldt op fra start. Og det var Heidelberg i Tyskland, der fyldte mest. Det blev til et udbytterigt samarbejde. Så godt, at det endte med at Jacob Hededam fik et tilbud om at blive ansat for at starte et pilotprojekt.

– Og jeg har aldrig helt forladt Heidelberg med hjertet, forklarer Jacob Hededam om, hvorfor det ikke var så svært at træffe beslutningen om at blive ansat i koncernen igen. Denne gang som Head of Software Sales and  Serivce, Northern Europe at Heidelberger Druckmaschinen AG.

Med meget komplekse softwareløsninger i den grafiske branche kræver det, at både salg og service spiller sammen med hele softwaredelen, forklarer Jacob Hededam.

– Kunderne har brug for hurtigere og stærkere softwareløsninger. Det er det, vi skal give dem med det nye projekt.

Pilotprojektet går ud på  at skabe nogle stærke cluster-enheder, der kan betjene det nordeuropæiske marked (England, Wales, Skotland, Irland, Norden og Sydafrika).

Løsningerne spænder lige fra administration over prepress og produktion til levering og service. Det er mange områder, der skal dækkes, og ingen kan være ekspert på det hele, der skal derfor arbejdes ud fra cluster-enheder, der har ekspertdækning inden for alle områder.

Jacob Hededam arbejder fysisk ud fra Heidelberg-kontoret i Danmark.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder