Mimaki spiller med musklerne på FESPA

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 26 March 2019
OPDATERET: 26 March

På FESPA-messen i Munchen den 14-17 maj vil man kunne opleve Mimaki spille med musklerne. De udstiller på deres største stand nogensinde, og viser deres store portefølje inden for fire områder: Sign Graphics, Industrial Products, Textiles og 3D.
Inden for Sign Graphics vil de blandt andet demonstrere deres flagskib UV LED og eco-solvent roll-to-roll-løsninger: Mimaki UCJV300-75, UV med integreret print og cut og med mulighed for at printe på begge sider.  Mimaki CJV150-160er en entry level model. Eco-solvent, print/cut. Kan også printe sølv, orange og light black. Mimaki JV300-160er en next-generation eco-solvent/sublimations printer, som også kan printe sølv, orange og light black. Printer i fotokvalitet, oplyser Mimaki. Mimaki UJV55-320er en 3,2 m bred LED UV inkjetprinter, som kan producere op til 110 kvm per time. Kan også printe hvid. God til fx bannerproduktion, udstillinger og vinduesgrafik.
Inden for Industrial Product kan besøgende opleve flatbed-løsninger UV LED
Fra UJF-serien, som består af UJF-7151plus, UJF-3042 Mkllog UJF-6042Mkll, som kan printe fra 710 mm x 510 mm til A3 og A2 på medier op til 153 mm tykke. Serien er designet til blandt andet promotion-markedet.
På tekstilområdet viser Mimaki deres nyeste dye sublimations printer TS55-1800, en hurtig og prisbillig løsning til entry og mid-level markedet.
Også 3D er et forretningsområde for Mimaki. De har deres 3DU-553 3D-printer med, som er den første polymer-løsning, der kan printe med mere end 10 millioner farver. Den arbejder med CMYK og hvis samt klar blæk. Printeren vil under hele messen printe 3D-figurer. Er også velegnet til prototyper og undervisningsprodukter m.m.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01