Rulle-til-rulle verdenspremiere venter på Fespa

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 19 March 2019
OPDATERET: 19 March

Den første roll to roll printer fra swissQprint – Karibu – bliver afsløret på FESPA 2019 i maj måned.
Producentens 20 års erfaring med udvikling af UV printere garanterer endnu et schweizisk præcisionsværktøj.
Den nye Karibu har en række helt nye features og egenskaber: Et rulle håndteringssystem, der gør det nemmere at loade ruller, hurtigt og stabilt. En lysfunktion, der gør det muligt for operatøren at kontrollere baggrundsbelyste print med det samme.
Et segmentopdelt vakuumsystem, der er helt nyt og samtidig et mere intuitivt software. swissQprint har også annonceret en blækløsning, der er skræddersyet til den nye roll to roll printer.
Flatbed kompetence
Under Fespa i München vil swissQprint demonstrere deres flatbed kompetencer med live demonstrationer og et bredt udvalg af applikationer. Gæsterne kan blandt andet opleve Nyala 3S high performance printer, der kombinerer print i høj kvalitet og produktivitet. Nyala 3S er en af ​​fem modeller i swissQprints tredje generation flatbed printere, der kendetegnes med præcision, holdbarhed og alsidighed, står der i pressemeddelelsen.

– Som altid når vi præsenterer nyheder fra swissQprint er der unikke features som brugererne har efterspurgt, eller som vi kan se giver mening. Det er i tilfældet med R2R Karibu printeren et helt unikt vacuum system til rulle materialer, det er backlitt funktion lige efter print, så operatøren kan inspicere og korrigere i det øjeblik han kan se det er nødvendigt. Det er et indbygget kit til meshbanner print…. Udover sådanne features er det en top print kvalitet i høj hastighed. Unikt design der giver operatøren let adgang til load og unload af materialer, en utroligt støjsvag maskine der også giver bedre arbejdsklima i produktionen. Så der er mange forskellige ting i spil, der gør at eksisterende R2R kunder eller kunder der overvejer en R2R printer for fremtiden, eller man blot er nysgerrig, der gør at folk skal komme forbi standen, fortæller Lars Nikolajsen fra NIZE equipment.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01