PitStop 2019 hjælper med at holde klik-prisen nede

PUBLICERET: 12 March 2019
OPDATERET: 12 March

Enfocus frigiver i den kommende måned nye versioner af PitStop Pro 2019, PitStop Server 2019 og PitStop Library SDK 2019 samt den nyeste version af deres prisvindende PDF Preflight, redigerings- og korrektionssoftware.
De nye versioner indeholder både ny og forbedret funktionalitet, der er udviklet som følge af en omfattende kundefeedback. Enfocus har især haft fokus på nye værktøjer til håndtering af komplekse filer, der kan forårsage flaskehalse i et workflow. Det betyder også, at man vælger sine objekter til redigering på en helt ny måde. Det vil øge effektiviteten hos prepress-operatøren, samtidig med at de giver dem unikke oplysninger om strukturen i PDF-filen.
Der er inkluderet en specifik preflight-profil for digitale printere, der analyserer et dokument for indholdet af farve og sort-hvid sider for at optimere printet med hensyn til farve- eller sort-hvid klikbetaling. Samtidig kan programmet konvertere sider, der kun indeholder sorte elementer til sort-hvid sider, hvis de ved en fejl er lavet som farvesider (fx med RGB-sort). Denne profil, har været på beta-test i omkring seks måneder. Kunder, der tester profilen, har rapporteret at de har sparet tid i prepress, samtidig med at omkostningerne ved digital udskrivning er reduceret.

Selektiv Rasterering

PitStop Pro 2019 tilbyder prepress-operatøren muligheden for at vælge bestemte elementer på en PDF-side, som f.eks. meget kompleks vektorgrafik, og kun rasterere det valgte. Dette gør det muligt for brugerne at forenkle komplekse sider samtidig med at den højeste kvalitet opretholdes. Tidligere var den eneste måde at håndtere sådanne sider på at konvertere hele siden til et billede inden for en applikation som Adobe Photoshop. Denne teknik introducerer problemer, når du arbejder med små fine skrifttyper, skitseret tekst og delikat grafik. Den nye tilgang betyder, at kun problemelementet skal rastereres, mens det resterende indhold er uberørt.

Objektbrowser

En PDF-fil består af mange stablede objekter, der interagerer gennem teknikker som overprint, afmaskning, fritlægning og gennemsigtighed. Denne liste over objekter hedder Object Stack.
Når du redigerer et objekt i PitStop Pro, skal objektet først vælges. Meget ofte er det vanskeligt at foretage dette valg, fordi det nødvendige objekt er skjult af de i andre lag i PDF-filen. Udvælgelsen kan også være svært, da det krævede valg kan bestå af flere objekter på forskellige steder, der gør det endnu mere kompliceret. Den nye Objektbrowser fjerner al den kompleksitet og gør objektvalget nemt. Objektbrowseren viser PDF-objektstakken i en træstruktur og gør det muligt for operatøren at vælge det ønskede element i objektbrowseren, som derefter vælger det tilsvarende objekt i PDF-filen. Objektet kan derefter redigeres ved hjælp af alle de sædvanlige PitStop værktøjer. Objektbrowseren understøtter også kontroltaster som ‘skift’ for at aktivere flere objekter, der skal vælges.
Denne nye version indeholder mange andre nye funktioner og forbedringer, og giver også officiel support til nye operativsystemer og de nyeste Acrobat-versioner.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand