Komoris H-UV-serie runder 1.000 solgte trykpresser

PUBLICERET: 6 February 2019
OPDATERET: 6 February

Komori H-UV-systemet er et innovativt UV-hærdningssystem, der anvender et UV LED-modul udviklet af Komori og med højfølsom UV-blæk. Med kun et LED-modul monteret i maskinen, opnår man en høj trykkvalitet og pålidelighed samt en økonomisk produktion og miljøvenlig ydeevne, siger Komori i en pressemeddelelse.

H-UV-systemet blev frigivet i 2009. I 2011 opnåede systemet en japansk teknologiudmærkelse (JSPST) som en teknologi, der har ydet et fremragende bidrag til vækst i trykkeribranchen. De modtog i 2011 også InterTech Technology Award, der hædrer udviklingen af teknologier der forventes at få en stor indflydelse på den grafiske og beslægtede industrier.

Siden lanceringen i 2009 og frem til januar 2019 har Komori solgt 1.002 presser. 527 i Japan og 475 i resten af verden. 3-4 stykker er installeret i Danmark.

H-UV-systemet muliggør øjeblikkelig efterbehandling og tryk på specielle underlag eller tryk på emballage takket være den øjeblikkelige hærdning. Udviklingen i branchen har betydet en stigende efterspørgsel efter små oplag til hurtig levering. Det har givet Komoris H-UV et solidt omdømme, at de har været gode til at efterkomme dette krav fra markedet.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01