Årets Roland Hero printer kajaktøj

PUBLICERET: 30 January 2019
OPDATERET: 30 January

Roland Hero Awards er designet til at anerkende Roland-systemernes mange fantastiske brugere. Det sker ved at afspejle den mangfoldighed der er i branchen og ved at demonstrere vigtigheden af det personlige islæt i en spændende sektor.

Siden april 2018 har Roland-brugere fra hele EMEA-regionen delt deres historier. Her har de fremhævet de bemærkelsesværdige ting, de har opnået, og den indvirkning det fx har haft på deres virksomheder, deres familier, samfundet og dem selv.

Tre dommere – Christian Duyckaerts fra FESPA, forfatter og iværksætter Beth Kempton samt Roland DG EMEA’s marketingchef Gillian Montanaro – har hver især vurderet kandidaterne på deres kreativitet, innovation, entreprenørskab og inspiration. Blandt de mange spændende kandidater valgte de at tildele årets Hero Award til det engelske kajakbeklædningsfirma Peak UK.

Dommerne til Roland Hero Awards 2018 fra venstre mod højre – Gillian Montanaro, Christian Duyckaerts og Beth Kempton.

Peak UK er baseret i den historiske Derwent Valley i Derbyshire, Storbritannien. I skyggen af verdens første moderne tekstilfabrik etablerede den tidligere kajak slalom atlet Pete Astles Peak UK. Hans mål var at forbedre pasformen, farven og de tekniske egenskaber på beklædningsgenstande til udøvere af kajaksport. Han fremstiller og sælger beklædning til kajakroere i hele verden, herunder olympiske medaljevindere, som er printet på en Roland Texart farvesublimeringsprinter.

Dommer Gillian Montanaro begrundede valget på følgende måde:
– Pete Astles of Peak UK er målrettet, fokuseret og lidenskabelig med hensyn til at gøre en forskel i en sport, han klart elsker. Hans historie har virkelig det hele.

Med det meget høje niveau blandt kandidaterne valgte dommerne at uddele yderligere fire Roland Hero priser.
– Roland Hero Awards modtog så mange fantastiske eksempler, at det var svært at vælge en vinder, siger Gillian Montanaro. – Christian, Beth og jeg var så imponerede over den høje standard for applikationer, der virkelig demonstrerer kreativiteten, innovationen, entreprenørskabet og inspirationen, som præger hele Roland-samfundet.

– Peak UK er en værdig modtager af titlen Roland Hero 2018, mens Gemanco Design, Lieuwe Boards, Nutmeg Studio og In Your Face skal alle være meget stolte. Tillykke til dem alle, slutter Gillian Montanaro.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01