Årets Roland Hero printer kajaktøj

PUBLICERET: 30 January 2019
OPDATERET: 30 January

Roland Hero Awards er designet til at anerkende Roland-systemernes mange fantastiske brugere. Det sker ved at afspejle den mangfoldighed der er i branchen og ved at demonstrere vigtigheden af det personlige islæt i en spændende sektor.

Siden april 2018 har Roland-brugere fra hele EMEA-regionen delt deres historier. Her har de fremhævet de bemærkelsesværdige ting, de har opnået, og den indvirkning det fx har haft på deres virksomheder, deres familier, samfundet og dem selv.

Tre dommere – Christian Duyckaerts fra FESPA, forfatter og iværksætter Beth Kempton samt Roland DG EMEA’s marketingchef Gillian Montanaro – har hver især vurderet kandidaterne på deres kreativitet, innovation, entreprenørskab og inspiration. Blandt de mange spændende kandidater valgte de at tildele årets Hero Award til det engelske kajakbeklædningsfirma Peak UK.

Dommerne til Roland Hero Awards 2018 fra venstre mod højre – Gillian Montanaro, Christian Duyckaerts og Beth Kempton.

Peak UK er baseret i den historiske Derwent Valley i Derbyshire, Storbritannien. I skyggen af verdens første moderne tekstilfabrik etablerede den tidligere kajak slalom atlet Pete Astles Peak UK. Hans mål var at forbedre pasformen, farven og de tekniske egenskaber på beklædningsgenstande til udøvere af kajaksport. Han fremstiller og sælger beklædning til kajakroere i hele verden, herunder olympiske medaljevindere, som er printet på en Roland Texart farvesublimeringsprinter.

Dommer Gillian Montanaro begrundede valget på følgende måde:
– Pete Astles of Peak UK er målrettet, fokuseret og lidenskabelig med hensyn til at gøre en forskel i en sport, han klart elsker. Hans historie har virkelig det hele.

Med det meget høje niveau blandt kandidaterne valgte dommerne at uddele yderligere fire Roland Hero priser.
– Roland Hero Awards modtog så mange fantastiske eksempler, at det var svært at vælge en vinder, siger Gillian Montanaro. – Christian, Beth og jeg var så imponerede over den høje standard for applikationer, der virkelig demonstrerer kreativiteten, innovationen, entreprenørskabet og inspirationen, som præger hele Roland-samfundet.

– Peak UK er en værdig modtager af titlen Roland Hero 2018, mens Gemanco Design, Lieuwe Boards, Nutmeg Studio og In Your Face skal alle være meget stolte. Tillykke til dem alle, slutter Gillian Montanaro.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder