Mød dine svenske kolleger

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 29 January 2019
OPDATERET: 29 January

Den 5. – 7. februar er der Sign & Print Scandinavia i Kistamässan I Stockholm. Her kan du møde dine svenske kolleger og få inspirationer fra Nordens store industriland. Der er langt over 80 udstillere, og der er naturligvis også leverandører, der har Skandinavienspremierer imellem de udstillede produkter. Det gælder fx Mimaki UCJV300, en UV LED Print & Cut-maskine, som nu vises for første gang her i Norden med lak. Den kan ses på en af Signcoms fire stande. Men sæt god tid af til besøget, så du kan opleve ikke bare standene men også udvælge et par foredrag fra seminarscenerne.

 

Snövit Hedstierna, JJ Hendriks, Esben Mols Kabell, Henrik Frydendahl

Du vil blandt andet kunne opleve en svensk ekspert på visuelle trends. Det er Snövit Hedstierna, der er en international kendt kunstner. Under overskriften ”Ny teknik leder till nya berättarformer” fortæller, Snövit Hedstierna om nye muligheder inden for design, film og kunstneriske udtryksforme.

Du kan også vælge foredraget ”Det finns inte någon planet B – den obekväma föreläsningen”. Det er JJ Hendriks, der starter med at stille spørgsmålet: Er alternative printmedier, kundetilfredshed og et lille miljøaftryk en mulig kombination?

Og vil du foretrække at lytte til en dansk kendis, så er det også muligt. Esben Mols Kabell står på scenen et par gange og fortæller om, hvordan lasertryk.dk år efter år har øget omsætningen. Blandt andet gennem deres salgskanaler. Og du får også nye ideer, som du selv kan bruge på vækst i din egen virksomhed.

Esben Mols Kabell holder foredraget to gange i løbet af de tre dage, og Henrik Frydendahl står på scenen med det samme indlæg den ene af dagene.

Begge er værd at lytte til.

En anden dansker sætter som vanligt også sit præg på messen. Det er Janne Høgshøj fra Danish Connection, som har taget turen til Stockholm med sin kendte “Tryksagsudstilling”.

Læs hele seminarprogrammet her 

Og din gratis entrebillet bestiller du her

Vi ses i Stockholm.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01