Kaos Skilte voksede ud af deres lokaler

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 29 January 2019
OPDATERET: 29 January

Kaos Skilte i Odense vil hellere kendes på, at de er en ”grøn” virksomhed, end at de har vokseværk. Men det ene udelukker ikke det andet.

Ann Tina Bonnesen, der er indehaver af virksomheden, ved at det gælder om at udskille sig fra mængden. Derfor har hun valgt, at Kaos Skilte skal kendes på en miljøvenlig produktion.

– Vi går op i miljøet. Vi arbejder på at blive mere grønne ved mest muligt at benytte PVC-frie materialer og arbejder med kemikaliefrie og latexblæk. Vi vil være et grønt alternativ, og på den måde gøre Kaos Skilte mere unik, fortæller Ann Tina Bonnesen, som vi fanger i et travlt øjeblik.

Kaos Skilte er nemlig vokset ud af deres gamle lokaler, og er netop ved at få de sidste ting på plads i deres 200 kvadratmeter nye store værksted på Svendborgvej 221 i Odense, hvor der i øvrigt er reception på fredag.

– Det bliver dejligt at få alt under et tag. Før var vi nødt til at låne lokaler rundt omkring til de opgaver, vi ikke selv havde plads til, fortæller Ann Tina Bonnesen.

Men det er ikke kun lokalebehovet, der er vokset hos Kaos Skilte. Der er lige nu to i virksomheden, Ann Tina Bonnesen og Sjela Thrier Foged, der er uddannet skiltetekniker. Det er dog planlagt, at der inden for en overskuelig fremtid skal udvides med yderligere to medarbejdere.

God vind ønskes til Kaos Skilte i de nye lokaler.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01