EFI og Landas S10 opnår som de første FOGRAs udvidede certificering

PUBLICERET: 29 January 2019
OPDATERET: 29 January

EFI’s Fiery digital frontend (DFE) teknologi og Landa S10 Nanographic Printing Press er sammen de første til at modtage Fogras nye udvidede FograCert VPS certificering. EFI annoncerede den nye FograCert-præstation under sin årlige brugerkonference, EFI Connect, i Las Vegas.

– Denne nye “combi-certificering” udvider det etablerede FograCert VPS testsystem fra vurderingen af enkelt tryk til at omfatte stabiliteten af et helt trykforløb, fortæller Andreas Kraushaar fra Fogra.

Gilad Tzori, VP for Landa Digital Printing produktstrategi, siger: – Fogra-certificeringen er en vigtig anerkendelse af kvaliteten af vores Landa S10 Nanographic Printing Press. Det bekræfter også vores valg af partnerskab med EFI. Selvom certificering baseret på et enkelt print har været standarden i et stykke tid, mener vi, at denne nye certificering er en vigtig validering af både S10erens stabilitet og trykkvalitet. Vores kunder kan være beroliget af ensartet kvalitet med Landa S10.

– Ved at opfylde nye valideringskrav til FograCert VPS-certificeringen, arbejder EFI og Landa for at sikre, at trykkeribranchens kunder kan have større tillid til det tryk, de køber. Det vil i sidste ende hjælpe med at skabe flere muligheder for vækst i digital trykning i høj volumen, udtaler John Henze, VP for marketing hos EFI Fiery.

ISO 12647-8 specificerede oprindeligt kriterier og tolerancer for certificering af prøvetrykssystemer. Certificeringen dækker nu kombinationer, der omfatter en printenhed, styringssoftware, farvehåndteringssoftware, substrat og en simuleret printtilstand, som mere præcist repræsenterer dagens digitale produktionsproces.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01