EFI og Landas S10 opnår som de første FOGRAs udvidede certificering

PUBLICERET: 29 January 2019
OPDATERET: 29 January

EFI’s Fiery digital frontend (DFE) teknologi og Landa S10 Nanographic Printing Press er sammen de første til at modtage Fogras nye udvidede FograCert VPS certificering. EFI annoncerede den nye FograCert-præstation under sin årlige brugerkonference, EFI Connect, i Las Vegas.

– Denne nye “combi-certificering” udvider det etablerede FograCert VPS testsystem fra vurderingen af enkelt tryk til at omfatte stabiliteten af et helt trykforløb, fortæller Andreas Kraushaar fra Fogra.

Gilad Tzori, VP for Landa Digital Printing produktstrategi, siger: – Fogra-certificeringen er en vigtig anerkendelse af kvaliteten af vores Landa S10 Nanographic Printing Press. Det bekræfter også vores valg af partnerskab med EFI. Selvom certificering baseret på et enkelt print har været standarden i et stykke tid, mener vi, at denne nye certificering er en vigtig validering af både S10erens stabilitet og trykkvalitet. Vores kunder kan være beroliget af ensartet kvalitet med Landa S10.

– Ved at opfylde nye valideringskrav til FograCert VPS-certificeringen, arbejder EFI og Landa for at sikre, at trykkeribranchens kunder kan have større tillid til det tryk, de køber. Det vil i sidste ende hjælpe med at skabe flere muligheder for vækst i digital trykning i høj volumen, udtaler John Henze, VP for marketing hos EFI Fiery.

ISO 12647-8 specificerede oprindeligt kriterier og tolerancer for certificering af prøvetrykssystemer. Certificeringen dækker nu kombinationer, der omfatter en printenhed, styringssoftware, farvehåndteringssoftware, substrat og en simuleret printtilstand, som mere præcist repræsenterer dagens digitale produktionsproces.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Stibo køber trykkeri ud af konkursbo

Stibo Completes administrerende direktør Søren Henriksen fortæller i et interview med Sign & Print, hvad det kommer til at betyde.
Søren Henriksen

John Jansen er ny direktør hos ScandiSales

ScandiSales udfylder positionen som direktør med den erfarne John Jansen, som bl.a. har en fortid som bogbinderiejer.
john_jansen

Flere foretrækker PPF frem for Wrapping folie

Kim Harris fra vikiallo fortælller, at der er en stigende tendens til at bilejere foretrækker Paint Protection Film (PPF) frem for traditionelle wrapping folier.
PPF_01

16 forædlingsmuligheder i én maskine

Scodix, leverandør af digitale forædlingsløsninger, lancerer to nye maskiner til Drupa.
scodix