swissQprint imødekommer kundernes ønske om roll-to-roll print

PUBLICERET: 22 January 2019
OPDATERET: 22 January

Maskinproducenten swissQprint, som hidtil har været kendt for sine flatbedprintere, tager nu springet og lancerer en roll-to-roll printer. Den første demonstration af den nye printer bliver på FESPA i maj i München.

– Det er endnu en stor milepæl for os, udtaler Reto Eicher CEO swissQprint. – Vores mål med denne printer er at imødekomme brugernes ønsker om mere effektive værktøjer, der gør det muligt at imødekomme endnu flere ordrer.

Lars Nikolajsen, indehaver af NIZE equipment, som forhandler swissQprint i Norden, siger:
– Mange af vores nordiske kunder har efterspurgt muligheden for at have en R2R-printer og en flatbedprinter for sig. På den måde kan man have en maskine dedikeret til hver deres type opgave med hver deres type medie.

swissQprint har længe været kendt for høj kvalitet og høj hastighed. Nu åbnes der op for muligheden for at printe på endnu flere materialer, som vil være attraktivt for industrielle kunder og kunder i den grafiske industri. På grund af UV-tekniologien kan der printes på f.eks. kunstigt læder, tapet og andre specielle materialer, hvor vedhæftning kan være en udfordring.

swissQprint har været ude på markedet og forhørt sig om, hvad det er der bliver efterspurgt af funktioner. Det, som er meldt tilbage, har de integreret i den nye printer, så den er meget mere brugervenlig. Der er desuden flere revolutionerende features, som der er søgt patent på, hvoraf flere vil blive afsløret løbende op til messen.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01