swissQprint imødekommer kundernes ønske om roll-to-roll print

PUBLICERET: 22 January 2019
OPDATERET: 22 January

Maskinproducenten swissQprint, som hidtil har været kendt for sine flatbedprintere, tager nu springet og lancerer en roll-to-roll printer. Den første demonstration af den nye printer bliver på FESPA i maj i München.

– Det er endnu en stor milepæl for os, udtaler Reto Eicher CEO swissQprint. – Vores mål med denne printer er at imødekomme brugernes ønsker om mere effektive værktøjer, der gør det muligt at imødekomme endnu flere ordrer.

Lars Nikolajsen, indehaver af NIZE equipment, som forhandler swissQprint i Norden, siger:
– Mange af vores nordiske kunder har efterspurgt muligheden for at have en R2R-printer og en flatbedprinter for sig. På den måde kan man have en maskine dedikeret til hver deres type opgave med hver deres type medie.

swissQprint har længe været kendt for høj kvalitet og høj hastighed. Nu åbnes der op for muligheden for at printe på endnu flere materialer, som vil være attraktivt for industrielle kunder og kunder i den grafiske industri. På grund af UV-tekniologien kan der printes på f.eks. kunstigt læder, tapet og andre specielle materialer, hvor vedhæftning kan være en udfordring.

swissQprint har været ude på markedet og forhørt sig om, hvad det er der bliver efterspurgt af funktioner. Det, som er meldt tilbage, har de integreret i den nye printer, så den er meget mere brugervenlig. Der er desuden flere revolutionerende features, som der er søgt patent på, hvoraf flere vil blive afsløret løbende op til messen.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01