Hjemløseavis med Augmented Reality

PUBLICERET: 14 January 2019
OPDATERET: 14 January

Det engelske hjemløseavis, The Big Issue, der svarer nogenlunde vores hjemlige Husforbi, bliver et af de første magasiner der indfører Augmented Reality. Gennem et partnerskab med Konica Minolta håber de at kunne sætte lys på britisk hjemløshed ved hjælp af denne teknologi.

Dybere information og stærkere oplevelser

The Big Issue og Konica Minolta samarbejder om at tilbyde læsere en ny måde at få adgang til eksklusivt indhold ved hjælp af Augmented Reality-appen, genARate. Den første udgave vil fokusere på vigtigheden af at bruge ‘Tech for Good’ og vil indeholde forskellige dybdegående og interaktive historier, der kun kan læses via genARate-appen.

Avisen vil fokusere på hvordan teknologi kan bidrage til at forbedre samfundet. De vil fremhæve specifikke organisationer og iværksættere, der bruger teknologi til at løse sociale problemer og i sidste ende gøre verden til et bedre sted. Teknologien vil også give adgang eksklusivt videoindhold fra ex-Razorlight-trommeslager og Snowman og Snowdog-komponisten Andy Burrows samt Notes on a Neurous Planet-forfatteren, Matt Haig.

Læsere kan købe en kopi af The Big Issue hos deres lokale leverandør i løbet af lanceringsugen og kan til enhver tid gratis downloade genARate-appen fra Apple App Store og Google Play-butikken.

Den digitale løsning skal øge rækkevidden og effekten

Formålet med partnerskabet er at give beriget indhold til læsere og forbedre gadesælgernes liv gennem øget salg. Det skal også medvirke til at afmontere de sociale stigmaer og fælles misforståelser omkring hjemløshed. Konica Minolta vil give bladet support og strategisk rådgivning om, hvordan man kan omfavne digital transformation. Partnerskabet vil i sidste ende hjælpe The Big Issue til at udvikle sin livsvigtige printbaserede forretningsmodel med nyt og innovativt digitalt indhold. Det skal give større publikumsrækkevidde og øge mediets indflydelse i et stadigt foranderligt medielandskab.

– Da vi er nødt til at forny og udvikle os i et stadigt mere digitalt samfund, er vi begejstrede for at samarbejde med Konica Minolta for derigennem at kunne tilbyde et forbedret magasin til vores læsere og hårdtarbejdende gadesælgere. Teknologien “Tech For Good” viser ikke kun de måder, hvorpå vi skubber grænserne for, hvad man kan opnå med et trykt magasin, men giver også læsere øget indsigt i de hjemløses liv, da deres historier bringes i video og lyd til foran vores læsers øjne, udtaler Ben Sullivan, Digital Editor, The Big Issue

Teknologien arbejder for bedre levevilkår

Specialudgaven vil have AR-interaktioner i hele publikationen, herunder omslaget, hvor historien om avissælger Ann Warke, 53, der henvendte sig til The Big Issue, da hun ikke havde råd til at betale sin husleje. For at låse op for det eksklusive indhold, kan læserne scanne triggerbilledet, som tydeligt vil blive markeret med et AR-ikon. Udover januars specialudgave vil The Big Issue udnytte AR hver anden måned for fortsat at give læsere engagerende digitalt indhold.

– Med hjemløshed som et stort problem i England, er dette partnerskab et godt eksempel på, hvordan virksomheder, sociale institutioner, innovation og teknologi kan arbejde sammen for at forbedre levevilkårene for verdens mest sårbare befolkninger. Vi er begejstrede for at levere den teknologi, der kan hjælpe med at støtte en sådan enestående social virksomhed som The Big Issue, siger Ashley McConnell, partnerskabsstifter og International Business Development Manager hos Konica Minolta Business Solutions Europe

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01