JT Gruppen benyttede en flytning til også at skifte printudstyr

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 8 January 2019
OPDATERET: 8 January

I forbindelse med at JT gruppen / postline, der blandt andet tiltrykker kuverter, flyttede fra Greve til Hedehusene besluttede virksomheden, at det også var det rigtige tidspunkt til at få udskiftet to ældre digitale printere med en ny AccurioPress 3080 fra Konica Minolta.

– Den blev installeret her i Hedehusene den 1. november, og den sprøjter bare derudaf, fortæller Henrik Sørensen, der er indehaver af virksomheden, da vi går en tur rundt i de nye produktionslokaler, der er placeret på samme adresse som Bech Distribution, der er en tæt samarbejdspartner. Læs mere om det i Print & Medier-magasinet, der udkommer ultimo februar.

Mulighed for at skifte fuser

Med “kuvert-fuseren” opnås der fuldfarvede kuverter uden kantstreger

I november og december måned blev der blandt andet kørt rigtig mange juleopgaver på 3080’eren, som også kan køre de helt små blomsterkuverter.

–  Det er en meget alsidig og fin maskine til os. Ikke mindst fordi vi kan skifte fuser til kuvertopgaver. Det betyder, at vi kan køre en fuldfarvet kuvert uden kantstreger, der hvor kuverten har flere lag.

Service er et vigtigt parameter

Valget af en printløsning fra Konica Minolta skyldes også, at Henrik Sørensen kender virksomheden, og ved at de har en god serviceafdeling.

– Kaldetiden er meget fin, og de holder, hvad de lover. Det er vigtigt for en virksomhed som vores. Vi skal være hurtigt oppe at køre igen, forklarer Henrik Sørensen

Ekstra ydeler som fx Procom er et yderligere plus

En anden ting Henrik Sørensen fremhæver ved leverandørsamarbejdet med Konica Minolta er også muligheden for at deltage i deres Procom-ture (arrangementer for professionelle Konica Minolta-kunder).

– Det er nogle fede arrangementer, som både giver udbytte rent fagligt med hensyn til maskinen og også et fagligt udbytte ved at tale med kolleger i den grafiske branche.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder