En elefant bryder gennem muren

PUBLICERET: 12 December 2018
OPDATERET: 12 December

I Birmingham bor Andesign, en virksomhed, der har specialiseret sig i at printe spektakulære opgaver i store formater – også med anvendelse af 3D-teknologien.

Senest har Andesign brugt deres Massivit 1800 3D printer til at producere en absolut iøjnefaldende afrikansk elefant. Den er 3,5m høj x 2m lang, og meget livagtig.

Da elefanten var færdigprintet fik den et lag maling, inden den blev monteret. Monteringen er sket på en væg, og det grangiveligt ud som om elefanten netop har bugt sine enorme stødtænder til at bryde gennem muren.

Tanken med ”installationen”, som skal blive siddende permanent, er at vise virksomhedens kreative evner til at skabe noget, der ikke kan undgå at blive set.

Du kan iøvrigt læse flere nyheder om 3D print på 3dpdanmark.dk

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01