Syv grafiske deltagere i næste års Skills

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 6 December 2018
OPDATERET: 6 December

DM i Skills 2019 bliver afholdt i Arena Næstved primo april måned. Fra den grafiske branche er der syv deltagere, som nu er ved at gøre sig klar til dysten om danmarksmesterskabet i deres fag. Der dystes inden for Mediegrafikerfaget og Grafisk Tekniker-faget.

Deltagerne er:

Mediegrafiker:

Aleksander Kyhn Hansen, NEXT Uddannelse København, Milestone Systems A/S

Jesper Skipper Momme, Roskilde Tekniske Skole, RTS Skolepraktik

Stefan Bay Jensen, Syddansk Erhvervsskole, Wunderly

Vibe Sonne, HANSENBERG, Trademark Textiles A/S

Emma Plaugborg, AARHUS TECH, Werks Grafiske Hus A/S

Kathrine Nygaard Dahl, Herningsholm Erhvervsskole, Scandinavian Print Group A/S

Ida Skovsmose Bruun, TECHCOLLEGE, Mediehuset Wiegaarden ApS

Grafisk tekniker:

Emilie Ringgard, TECHCOLLEGE, K.T. Damgaard-Jensen A/S

Mark Snor, TECHCOLLEGE, Nova-Print A/S

Mathias Møller Jørgensen, TECHCOLLEGE, Nordcolor

Mark Snor fra Nova-Print, der sideløbende med det daglige arbejde lige nu er i færd med at forberede sig til konkurrencen glæder sig til Skills 2019.

– Jeg går naturligvis efter at vinde, men bare det at være udvalgt er fint. Jeg ser frem til hele ”showet”, fortæller Mark Snor.

Fra Grakom har uddannelseschef, Anders Mosumgaard denne kommentar:

– Det har været en meget inspirerende proces at deltage i. Virksomhederne har været virkeligt glade og stolte over at deres elever var nomineret til DM, og vi har modtaget mange positive henvendelser og nogle meget gode anbefalinger fra virksomhederne. Da der har været nomineret fem elever fra hver skole, og der kun skulle vælges 1, er der selvfølgelig nogle der er blevet skuffede, men min fornemmelse er alligevel, at både elever og virksomheder med rette har oplevet, at det at være nomineret i sig selv er så stor en udmærkelse, at det kan bruges fremover.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder